KHLOE ODUŠEVILA KAT

Zvijezda 'Vampirskih dnevnika' brani Kardashianku

18.04.2013 u 17:13

Bionic
Reading

Iako i nju, kao i cijeli klan Karadashian, prate česte medijske kritike, Kat Graham koja u sve popularnijoj seriji 'Vampirski dnevnici' igra Bonnie Bennett kaže da je Khloe Kardashian posve drugačija od slavnih sestara

'Khloe je bez sumnje moja najdraža Kardashianka. Ona je tako skromna i normalna cura – zato je jako volim. Kad pričate s njom, ona vas pažljivo sluša i uopće se ne smatra važnom osobom. S obje je noge čvrsto na zemlji. Predivna je', rekla je ova 23-godišnja glumica i pjevačica.

Khloeina sestra Kim Kardashian i majka Kris nisu baš najomiljenije osobe u Hollywoodu – osvanule su na 10. i 11. mjestu najomraženijih celebrityja u nedavnom izboru magazina Star.

Serija 'Vampirski dnevnici ' ušla je u četvrtu sezonu prikazivanja, a atraktivna Kat, osim što je talentirana glumica i pjevačica, bavi se i plesom – svojedobno je bila na turneji s Black Eyed Peas kao prateća plesačica!

'Ne slažem se s tim da su vampiri sad u trendu. Oni su oduvijek in. Sjetimo se samo Drakule ili Buffy! Vampiri privlače ljude, to nije ništa novo', kaže Kat koja je rođena u Švicarskoj, no odrasla je u Los Angelesu.

Poliglotkinja je - govori četiri jezika te ima velike ambicije.

'Želim srušiti barijere u Hollywoodu. Ne želim se ograničiti time da sam Afroamerikanka. Htjela bih imati što više različitih uloga', rekla je ova ambiciozna djevojka zanimljivog porijekla: njezina mama je iz obitelji rusko-poljskih Židova, a tata iz Liberije.