COURTENEY COX

Zvijezda kultne serije pokazala liniju iz snova u nikad užim trapericama i trendi štiklama

25.03.2019 u 12:08

Bionic
Reading

Tamnokosa glumica Courteney Cox, najpoznatija po ulozi Monice iz hit serije 'Prijatelji', ponosi se svojom vitkom figurom koju je dovela do savršenstva

Zgodna Amerikanka kad je u pitanju moda uglavnom igra na sigurno pa bira kombinacije koje laskaju njezinoj vitkoj figuri. Iako su joj 54 godine, Courteney se može pohvaliti zategnutim tijelom te bez problema može zasjeniti i puno mlađe kolegice.

Atraktivnu glumicu koju smo mogli vidjeti u serijama 'Cougar Town' i 'The Dirt', pratili su mnogi pogledi dok se šetala Beverly Hillsom u vječitoj kombinaciji trapera i vrtoglavih štikli s kojom nikad ne možete pogriješiti.

  • +128
Cipele idealne za proljeće Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Monica iz 'Prijatelja' izgledala je bez greške sparivši pripijene skinny traperice od ispranog denima s ukrasnom zakrpom s stilleticama s otvorenom petom kakve su ove sezone veliki hit.

Ostatak stajlinga je bio vrlo jednostavan: kratki crni sako, uski top, klasična crna torbica i sunčane naočale retro dizajna.

  • +10
Courteney Cox Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Diskretan make up i velike naušnice ringovi zakoružili su ovaj cool dnevni look lijepe glumice koja s bivšim suprugom Davidom Arquetteom ima 14-godišnju kćer Coco koja za razliku od slavnih roditelja pokazuje veliku sklonost glazbi.

Da neće poput roditelja krenuti put Hollywooda, preslatka tinejdžerka dokazala je svojim vokalnim sposobnostima koje je snimila njezina slavna mama.

  • +20
Courteney Cox i Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Courteney Cox se nedavno na Instagramu pohvalila videom na kojem prikazuje nastup svog današnjeg zaručnika Jonnyja McDaida, inače glazbenika. U jednom trenutku na pozornici mu se pridružila Coco i zapjevala skupa s njegovim bendom Snow Patrol.

Nastup kćeri poznate glumice pogledalo je preko 360 tisuća obožavatelja, od kojih mnogi u komentarima nisu krili oduševljenje.

Cox i Arquette u braku su bili od 1999. do 2010. godine, a nastavili su zajedno odgajati kćer jedinicu. Tri godine nakon razvoda Courtney je započela vezu s glazbenikom McDaidom, a njezina kći očigledno je u sjajnim odnosima s majčinim novim odabranikom.