PLATINUM gel

Zubni kamenac kod pasa i mačaka

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Četkica i pasta nakon svakog obroka? Aha, voljeli bi vidjeti kome je to uspjelo. Srećom, imamo rješenje!

Nagomilavanje zubnog kamenca postepen je proces koji zahvaća sve pse i mačke u nekom trenutku njihova života. Rezultat su bolne infekcije desni i paradentoza, a u najgorem slučaju i gubitak zubi ili povlačenje kosti.

Borba sa zubnim kamencem svakodnevica je mnogim vlasnicima kućnih ljubimaca. Nažalost, često se dogodi da je stanje takvo da pomaže samo uklanjanje kamenca pod anestezijom kod veterinara. Srećom, sada je i našim ljubimcima u Hrvatskoj dostupan dokazan njemački proizvod za uklanjanje kamence bez anestezije - PLATINUM gel. Ovaj je proizvod u potpunosti prirodan i bezopasan za životinje, ali opasan za kamenac kojeg omekša te postepeno i ukloni.

PLATINUM gel sadrži samo prirodne sastojke. Visoka učinkovitost ove linije proizvoda rezultat je posebnog recepta i visoko kvalitetnih ekstrakata sjemenke citrusa i biljnih ulja.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svi sastojci potpuno su sigurni i ne predstavljaju zdravstveni rizik - čak i kod gutanja.

Korištenje je jednostavno, prvi tretman traje 3 do 6 tjedana dok se kamenac u potpunosti ne ukloni, a nakon toga gel se može upotrebljavati i preventivno.

PLATINUM gel mogu koristiti sve pasmine, a više o PLATINUM gelu možete saznati u Pet Shopu X, Božidara Magovca 109, Zagreb ili na web stranici

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!