ODUŠEVLJEN I PONOSAN

Zrinkin otac: Između Zrinke i Nike dogodila se ljubav

25.04.2014 u 09:58

Bionic
Reading

Nakon što se u Londonu u tajnosti dogodila ljubav između Zrinke Cvitešić i Nike Kranjčara, iako to par nije želio komentirati, sretnu je vijest potvrdio Zrinkin otac, Ivan Cvitešić

Ivan Cvitešić u razgovoru za RTL otkrio je da je iznimno ponosan na svoju kćer Zrinku te da je ona prvenstveno njegova kći, a tek onda proslavljena glumica. Kaže, teško mu pada to što je rijetko viđa, ali on i njezina majka uvijek će joj biti potpora. Da je osvojila prestižnu nagradu Olivier, Ivan je doznao od druge kćeri. Zrinku je nazvao tek sljedećeg dana i cijeli razgovor od silnog uzbuđenja - prešutio!

'Onda vam je tu stalo nešto u grlu i onda niste mogli ništa reći. Onda je ona to shvatila. Progovorio sam u suzama. I ona kaže: 'Zašto sad plačeš? To je samo početak'', prepričao je ponosno.


Iako su ga ovih dana razočarali mediji koji su kopali po Zrinkinoj novoj vezi s Nikom Kranjčarom, ipak je i sam priznao da se među njima dogodila ljubav.

'Toliko znam o tome. Znam samo se dogodila ljubav. Ne znam što bi bilo pametno ili interesantno reći na tu temu. Želja bi mi bila da to opstane jer to baš i nije bio slučaj s dosadašnjim ljubavima, nemojmo o tome. Želio bih da se dogodi nešto ozbiljno ovaj put. Baš bih želio', otkrio je Ivan.

Niku još nije upoznao, ali tome se jako raduje. 'Meni je on zapravo jako simpa dečko, iskreno rečeno, unatoč tome što premalo znam o njemu i ne poznam ga, ali znam tko mu je otac. Ali ono što sam čuo o njegovoj obitelji u Splitu jako me obradovalo', istaknuo je Ivan Cvitešić.