VANJA MAMIĆ:

'Zoran i ja prošli smo gadan put'

Vanja Mamić

Vanja Mamić

Izvor: Promo fotografije / Autor: Krie design

Lijepa Vanja Mamić ovih dana osvaja svojim seksi izgledom, a progovorila je i o razvodu od Zorana Mamića

'Godi mi razvod, moram priznati da da. Mislim nisam se razvela zato što mi se razvodilo, iz čista mira, nego su sigurno bili neki dobri razlozi, bilo je neslaganja. Međutim, moram naglasiti da smo Zoran i ja danas u fenomenalnim odnosima, osobito što se tiče djece i odgoja. Mislim da je sada situacija stabilna i za njega i za mene. Mislim da je i on sretan kao što sam sretna i ja i napokon sve štima. Trebali smo proći neki gadan put, ali sad je sve OK', rekla je Vanja Mamić za dnevnik.hr.

Osim sa Zoranom, Vanja je nakon razvoda ostala u jako dobrim odnosima i sa svojim bivšim šogorom Zdravkom Mamićem. Za njega pak tvrdi da je, unatoč svojim ponekad prilično ekscesnim istupima u javnosti, izrazito topla osoba.

'Svatko živi svoj život i svatko radi ono što hoće, ja u nekim stvarima Zdravka podržavam, od nekih se ograđujem. On je dovoljno odrasla osoba, reagira onako kako on misli da bi trebao', kaže lijepa Vanja.

A svima onima koji ne prestaju šuškati o njezinim navodnim ljubavnim vezama Vanja poručuje: 'Kad budem imala nekoga koga ću pokazati javno, doći ću zagrljena s njim. Nemam kome polagati račune, mislim da stvarno nemam nijedan razlog za skrivanje. Da imam nekoga,  to bih prokomentirala ili otišla bih na večeru ili javno rekla: Da, jesam, zaljubljena sam.'

188309,188109,182690,184589

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi