BOGATA PONUDA

Znate li koja je to nova sportska modna oaza?

27.03.2013 u 10:15

Bionic
Reading

Zagrebački trgovački centar Avenue Mall ovoga je ponedjeljka postao prava sportska oaza. Naime, Sport Vision novi je multibrand dućan koji na jednom mjestu okuplja sve poznate marke kao što su Nike, Converse, Rebook, Adidas te ponovo vraća na Hrvatsko tržište Champion, Lonsdale, Slazenger, Sergio Tacchini

Otvorena su vrata prvog lanca sportske obuće i odjeće Sport Vision u Avenue Mallu. Jedinstveni koncept multibrand dućana obogatio je zagrebačku ponudu i sasvim sigurno odmah se nametnuo kao jedno od vodećih odredišta za kupnju sportske odjeće, obuće i opreme.

Na više od 1.000 kvadratnih metara vrhunsku ponudu čine svi vodeći svjetski brendovi poput Nikea, Conversea, Adidasa, Reeboka te veliki povratak poznatih brendova poput Championa, Sergio Tacchini, Lonsdalea i drugih.

Impresivni 'footwear' zid na preko 50 metara s više od 1.200 modela sportske obuće, preko 40.000 artikala čini ovaj dućan jedinstvenim te ga sasvim sigurno smješta u orbitu najboljih sportskih dućana u Hrvatskoj.

Nakon otvaranja prvog dućana, pripremaju se i ostali dućani diljem Hrvatske te će napokon svi sportaši i sportski entuzijasti moći uživati u odličnom izboru sportske odjeće i obuće po nevjerojatnim cijenama. Sport Vision nije samo još jedna trgovina u nizu, Sport Vision nudi novi koncept prilagođen za sve sportaše i one koji se tako osjećaju, nevjerojatan izbor artikala, povoljne cijene, vrhunski tim ljudi samo su dio sportskog svijeta ove nove zvijezde na našem tržištu.

Otvaranje multibrand dućana Sport Vision privuklo je mnogobrojne poklonike sportskog života, i sve ostale zaljubljenike u sportsku odjeću i obuću. Duje Čop, Josip Pivarić, Šime Vrsaljko iz NK Dinamo, Predrag Šuput, Marko Tomas, Derwin Kitchen iz KK Cedevita, te Hrvoje Kovačević, Dario Šarić i Pavle Marčinković iz KK Cibone, te hrvatski boksački reprezentativci Borna Katalinić i Danijel Vekić samo su neki od poznatih lica iz javnog i sportskog života koji su posjetili prvi multibrand dućan sportske odjeće i obuće.

Veliko plesno iznenađenje priredile su cheerleadersice Cedevite popularno zvane cedevitašice koje su izborile nastup na Final Fouru plesnih skupina Eurolige u Londonu.

Posjetite novootvorenu trgovinu na drugom katu Avenue Malla i pronađite nešto za sebe i svoje najmlađe i provjerite zašto je Sport vision odmah po otvaranju zauzeo vodeću poziciju na tržištu sportskih multibrand dućana te se nametnuo kao neosporni tržišni lider ispred ostalih dućana sa sportskom odjećom.