NATAŠA DANGUBIĆ:

Znam da svi vole 'Larin izbor', ali ne bih nikada tamo glumila

17.02.2012 u 09:34

Bionic
Reading

Glumica Nataša Dangubić uz glumačke angažmane, bilo na filmu, kazalištu ili televiziji, prije godinu i pol dana zajedno s majkom Nelom upustila se u otvaranje holicističkog centra Lola Sense, a otkriva da nikada ne bi glumila u sapunicama

'Nakon što sam rodila, shvatila sam da nemam vremena odnjegovati se, a moj posao traži da u nekom trenutku imam frizuru, da sam depilirana, njegovana… Tražila sam jedno mjesto na kojemu to mogu napraviti. Prednost takovog mjesta prepoznale su i moje kolegice. Nadam se da sam ih privukla uslugom, a ne poznanstvom', kaže Nataša u intervjuu za Studio, prilog Jutarnjeg lista, objašnjavajući razlog zašto se s majkom upustila u otvaranje holicističkog centra.

Međutim, iako se upustila u poduzetničke vode, glumačku karijeru Nataša nije zanemarila. Tako je snimila film s Davorom Žmegačem 'Zabranjeno smijanje', nedavno je imala premijeru predstave 'Slučaj &TD' u režiji Natalije Majnolović, a sada sa Sašom Božićem radi na tekstu Ranka Marinkovića 'Gloria'.

Uloga Lucije u sitcomu 'Bitange i princeze' zasigurno je obilježila Natašinu karijeru, a glumica, kako piše Studio, dala je naslutiti da bi se istoimena predstava mogla vratiti na kazališne daske. Međutim, Natašu u sapunicama, kako stvari stoje, i dalje nećemo gledati.

'Zvali su me za sapunice nekoliko puta, ali te sam ponude odbila. U sapunicama ne bih glumila jer mislim da je to krajnje iscrpljujuće i nije mi izazov ni na koji način. Osoba sam koja uopće ne gleda televiziju. Znam da je 'Larin izbor' jako popularan, što mi je jako drago jer tamo rade neke moje drage kolegice. Nemam ništa protiv nikoga kome je o izbor iz bilo kojih razloga. Ne osuđujem nikoga tko to radi, daleko od toga, ali naprosto se nisam našla u situaciji da moram, želim i da sam procijenila da je to OK za mene u tom trenutku', kaže Nataša za Studio.