DINO BUBIČIĆ:

Znali su me iskoristiti, ali sad je došlo mojih pet minuta

25.03.2011 u 11:18

Bionic
Reading

Moj novi život je predivan, neusporedivo bolji od prijašnjega, osjećam se drukčije, promijenili su mi se prioriteti, baš kako mi je govorio otac

'Sad shvaćam da je obitelj ispred svega i ovo je najbolje razdoblje u mom životu', kaže bivši mister Hrvatske Dino Bubičić, koji je prije tri mjeseca  prvi put postao tata malenog Leonida. Dječačića mu je podarila Ivana Paris, bivša miss universe s kojom se upoznao tijekom druge sezone reality showa 'Farma' 2009. godine, a vjenčali su se netom prije rođenja bebe. Mala obitelj trenutno živi kod njezinih roditelja u Istri.

'Početkom travnja trebao bih početi voditi jednu glazbenu emisiju na RITV-u. Bit će to za mene svojevrstan novi početak što se posla tiče. Uz to, povremeno ću nositi modne revije, kad me pozovu', kaže novopečeni suprug i otac.

Kako sada gleda na svoj literarni prvijenac, autobiografsku knjigu 'Od dilera do mistera', u kojemu između ostaloga opisuje i svoje teške zatvorske dane?
'Knjiga je trebala izići dvije-tri godine prije, a ne u, za mene, to ne baš najbolje razdoblje. No odlučio sam se držati dogovora i pustiti da tako bude. Koliko sam čuo, postala je prodavanija od knjige Nives Celzijus, a ja sam nešto zaradio, no ne toliko da osiguram obitelj u smislu vlastitog obiteljskog gnijezda. Trenutno smo još uvijek kod Ivaninih, a uskoro selimo u Rijeku, pa ćemo tamo unajmiti neki stančić. Ona će prvih godinu dana biti doma s malim, ali poznajući je, odmah poslije potražit će bar neki honorarni posao', govori Dino Bubičić. Razmišljaju li opet o prinovi?

'Druga beba? Bit će, ali ništa još nismo planirali, možda za koju godinu', kaže. Kad se osvrne na posljednjih nekoliko godina svog života, bi li što promijenio?

'Da ih mogu ponoviti, možda ne bih toliko vjerovao ljudima kao prije, u situacijama koje su se totalno izokrenule. Znali su me iskoristiti, ali valjda je to uvijek tako kad uđeš na teren iskusnih lisaca. Koliko sam krivi dojam ostavio, vidim sad, po ljudima koji se iznenade kad me upoznaju i shvate kakav sam u stvarnosti.'

Kako vidi svoju budućnost? 'U nečemu vezanom uz sport. Volio bih otvoriti teretanu ili nogometnu školu u Rijeci jer Ivana i ja smo složni da ćemo se tu skučiti i ostati živjeti', zaključio je Dino Bubičić.