DEČKI, OPREZ!

Znakovi da bi te cura mogla prevariti

18.03.2011 u 13:13

Bionic
Reading

Naravno da nema stopostotne garancije da te cura u koju si zaljubljen neće prevariti, no ipak postoje neki upozoravajući znakovi na koje bi trebao obratiti pozornost. Saznaj postoji li razlog za oprez

Ako te ljubav pukla svom snagom, možda ćeš svijet gledati kroz ružičaste naočale. No koliko god bio zaljubljen, neke stvari ne bi trebao previdjeti. Saznaj o čemu je riječ.

Ima previše tajni

Tajnovitost je privlačna. No pretjerana tajnovitost je problem. Stalno joj stižu poruke na koje se smješka, ali ne želi reći od koga su ni zašto se smješka. Prekida telefonske pozive kada te ugleda, ne odgovara na pozive dok si s njom već samo stisne tipku za prekid poziva. S prijateljicama uvijek nešto šapće, a kada ti naiđeš, zašute. Dakako, sve ovo može biti znak da ti priprema nezaboravnu zabavu za rođendan, ali ako ti je rođendan prošao ili je još daleko do njega, svakako je vrijeme da se zapitaš čemu ta tajnovitost i koliko joj u životu značiš kada ništa ne želi podijeliti s tobom.

Stalno flertuje s drugima

Kada joj je na vidiku neki dečko, odmah počne hihotati, zabacivati kosom, izbacivati dvosmislene šale i slično. Kod nekih djevojaka može biti riječ o prirodnom zaigranom ponašanju, no kod nekih može biti i znak da će te prevariti s prvim koji dovoljno zagolica njezinu znatiželju ili maštu. Stoga oprez s djevojkom koja voli flert!

Čuo si da je varala bivšeg dečka

Sve je stvar matematike – dva i dva su četiri, a cura koja je varala jučer, lakše će prevariti i sutra. Dakako, trebaš biti oprezan s pričama koje se šire o njoj. Možda je sva ta saga o tome kako je bivše dečke varala na sve strane ipak malo prenapuhana i izmišljotina neke sitne, ljubomorne dušice. Ipak, ako si čuo priču kako je tvoja sadašnja prevarila tvog bivšeg iz nekog strogo povjerljivog izvora, vrijeme je da se naoružaš pozornošću. Također, ako o njoj kruže ovakve priče, najbolje je i da je sam direktno pitaš o čemu se radi. Kada ti objasni situaciju u kojoj se sve dogodilo, možda je budeš razumio, a možda ćeš zaključiti kako ju je ipak bolje držati – pod povećalom.

Sve manje vremena provodi s tobom

Sve tvoje pozive brzo završi, dogovore o sastanku otkaže u zadnji tren, na poruke odgovara s malo riječi ili uopće ne odgovara. Sve ovo može biti znak da si je našla nekog drugog, zanimljivijeg, na kojeg je usmjerila svoju energiju.

Ne želi se maziti

Iako prije niste mogli skinuti ruke jedno s drugoga ni usne s usana, odjednom ona izbjegavanja poljupce, držanje za ruke, zagrljaje i sve ostale oblike maženja. Ovo je u najmanju ruku čudno, ali i znak da je svoje lijepo oko možda bacila na nekog drugog dečka.