'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Zna kako se privlače pogledi: Maja Šuput u glamuroznom izdanju dostojnom filmske dive

03.04.2022 u 21:00

Bionic
Reading

Maja Šuput uspješno se okušala u ulozi voditeljice ovogodišnjeg izdanja 'Plesa sa zvijezdama' koji se nakon dvije godine vratio na male ekrane

Kao i uvijek, Maja je izazvala brojne komentare u večerašnjem stajlingu o kojem će se sigurno još dugo govoriti.

Glazbenica i poduzetnica blistala je u glamuroznoj haljini ukrašenoj velikim stiliziranim zmajem i perjem koja je istaknula njezinu vitku figuru.

U haljini elegantnog kroja, Maja je izgledala poput filmske dive na crvenom tepihu, a look je dodatno naglasila laganim uvojcima retro stila i crvenim ružem.

Plavokosa Zagrepčanka svojim se stajlingom sjajno uklopila u tematsku večer koja je ove nedjelje u znaku filmskih nastupa.

Nikakvo čudo da je Majin Instagram profil bio zatrpan pozitivnim kritikama na račun ove modne kombinacije za pamćenje.

Maja Šuput Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

Kako je najavljeno, u večerašnjoj emisiji posvećenoj sedmoj umjetnosti očekuju nas brojni plesni stilovi i raskošne koreografije. Vidjet ćemo tko će plesati cha cha cha, tango, bečki valcer, a koja dva para će zaplesati quickstep.

Ove nedjelje osim valcera vidjet ćemo i rumbu, jive, slowfox i paso doble. Jedanaest parova imalo je samo nekoliko dana pripremiti nove plesne točke te će biti uzbudljivo vidjeti tko je ostvario najveći napredak, tko će zadovoljiti visoke kriterije žirija, ali i koji par će članovi žirija: Igor, Larisa, Franka i Marko spasiti od eliminacije.