U TEŠKOM STANJU

Životna bitka Vinka Coce

17.05.2013 u 09:52

Bionic
Reading

Cijela Dalmacija, a posebno prijatelji i obitelj mole se za opravak Vinka Coce koji je u teškom stanju na intenzivnoj njezi

Suze nije krio ni jedan od njegovih najvećih pouzdanika, skladatelj Neno Ninčević, čovjek koji mu je podario brojne hitove, a vjerni prijatelj posjetio ga je kratko u bolnici.

'Bio sam kod njega. Plačem. Nije mi dobro. Ma ne mogu vjerovat, do prije mjesec dana sve je bilo OK. Prepoznao me. Rekao mi je da ga vodim kući. Suze mi idu, ne mogu ih zadržati. Lakše mi je samo zato što znam koliko se bolničko osoblje oko njega trudi. Stalno su tu, paze ga i brinu se o njemu kao da je beba', rekao je prijatelj Neno za Jutarnji list

Vinko Coce ima ozbiljno narušeno zdravstveno stanje uzrokovano teškom infekcijom, zbog čega smo poduzeli sve potrebne mjere. Između ostalog bio je podvrgnut i kirurškom tretmanu, a određena mu je i intenzivna terapija. Otežavajuća je okolnost to što je pacijentov organizam jako iscrpljen', objasnio je Cocino zdravstveno stanje doc. sc. Kolja Poljak, zamjenik ravnatelja KBC Split.

Estradni menadžer Ivica Bubalo veliki je Cocin prijatelj, kolega i poslovni partner.

'Tlak, sjedenje, šećer, kile. Sve se to zavrtjelo jedno oko drugoga. A naš dobri i predobri Coce nije se tome moga othrvati. Išao je na puste dijetne programe i uvijek bi se vratio na staro. A sjećam ga se tamo od njegove 35. godine, koji je to bio čovjek. Ima je možda desetak kila više, a žene su ga stalno mjerkale', rekao je njegov prijatelj koji samo želi da Vinko izađe iz bolnice.