MODNI ULOVI

Zimska sniženja idealna su prilika da se počastite novim čizmama, a mi smo izdvojili najljepše modele s polica high street trgovina

11.01.2021 u 22:10

Bionic
Reading

Aktualna sezonska sniženja idealna su prilika da se počastite novim modelom čizmi i baš zato smo za vas izdvojili preko 60 modela za svačiji ukus i džep, koje se isplati ugrabiti po sniženim cijenama. Pitanje je samo - koje čizmice odabrati?

Na policama trgovina i ove sezone se pojavilo pregršt modela svima nam omiljenih čizmi, a titula najpopularnijih među brojnim zaljubljenicama u modu pripala je robusnim modelima čizmi poput cool combatica i chelsea modela s debelim potplatom.

I ptice na grani znaju da gležnjače slove za najprodavaniju obuću u jesenskim i zimskim mjesecima. Potpuno je normalno da u hladnim danima želimo zaštititi svoja stopala i pritom izgledati chic. Upravo zato ovaj model obuće svake sezone izaziva veliko zanimanje trendseterica koje su u vječnoj potrazi za novim komadima.

Modnim stručnjaci su još ljetos najavili dominaciju šest modela gležnjača koji su istovremeno trendi i klasični, jer ih bez problema možete nositi nekoliko sezona zaredom, a upravo to i jest cilj većine žena koje se odluče potrošiti novac na nove čizmice. Ponuda trgovina je ova modna predviđanja i potvrdila.

Police su prepune bijelim gležnjačama, gležnjačama s kroko printom, combaticama, gležnjačama na vezanje te onima od brušene kože, kao i modelima s četvrtastim potplatom. No, ono što je mnoge iznenadilo ove sezone svakako su čizme iznad koljena.

Čizme iznad koljena svakih nekoliko godina vinu se u sam vrh najpoželjnijih trendova, a sezona jesen/zima 2020. ponovno je na površinu izbacila ovaj pomalo zaboravljeni model čizmi, stoga ih nikako nemojte preskočiti dok birate svoje naredne mezimice.

  • +60
Čizme na sniženjima Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Aktualna sniženja idealna su prilika da se počastite novim modelom čizmi i baš zato smo za vas izdvojili preko 60 modela za svačiji ukus i džep, koje se isplati ugrabiti po sniženim cijenama. Zavirite u galeriju i pogledajte neke od sniženih modela iz Zare, Manga, H&M-a, Asosa i drugih trgovina.