ODMOR NA MEDITERANU

Zeta-Jones i Michael Douglas uskoro na Jadranu?

08.07.2011 u 11:29

Bionic
Reading

Nakon teške godine, slavni holivudski bračni par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas krstare svojom luksuznom jahtom Mediteranom. Kako su proteklih godina ulazili u vode Jadrana, vjerojatno će svratiti u ovog ljeta

Bračni par Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas krstare s djecom Dylanom (11) i Carry (8) i prijateljima na luksuznoj jahti, a na krstarenje su krenuli iz Španjolske, preko Mallorce, zatim do turske obale gdje su prošetali gradom Bodrumom, a ovih je dana njihova jahta usidrena u Ateni, piše portal Blic.rs

Proteklih su godina redovito posjećivali crnogorsku i hrvatsku obalu, pa se očekuje da će slavni glumački par i ove godine doći u taj dio Jadrana.

U Ateni je par iskoristio vrijeme kako bi s djecom obišli atenske spomenike, no slobodno vrijeme uglavnom provode na brodu, a Michael se okušao i kao kormilar jahte. Par je Jadran počeo posjećivati prije pet godina. Godine 2006. usidrili su se u Budvi, prošetali gradom i večerali u jednom od restorana.

Par će se, vjerojatno, dobro odmoriti na Mediteranu nakon stresnog perioda koji su imali proteklih mjeseci. U travnju je Zeta-Jones objavila da joj je dijagnosticiran bipolarni poremećaj te da se ide liječiti od depresije izazvane pritiskom zbog teške bolesti njezinog supruga Michaela.