POSLOVNA ELEGANCIJA

Modna transformacija Kolinde Grabar Kitarović: Pokazala niz moćnih stajlinga koji laskaju njezinoj nikad vitkijoj figuri

14.02.2023 u 15:26

  • +10

Kolinda Grabar-Kitarović

Izvor: Cropix / Autor: BILJANA BLIVAJS

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović oduvijek je naginjala poslovnoj eleganciji. Tijekom godina njezin stil prošao je kroz značajnu transformaciju, a bivša predsjednica danas ponosno pokazuje novu figuru, ali i elegantniji stil

Kolinda Grabar Kitarović stala je pred fotoobjektiv Cropixovog fotografa i pokazala niz moćnih stajlinga, odlične primjere poslovne elegancije s naglašenom ženstvenošću. Crna baloner haljina, klasično crno odijelo u kombinaciji s bluzom s mašnom, osvježavajuće bijelo odijelo ili pak uska i laskava midi haljina – teško je odlučiti koji joj stajling bolje pristaje, no jedno je sigurno - bivša predsjednica Republike Hrvatske svojim modnim izborima spremna je za baš svaku prigodu.

Iako su prošle već tri godine od njezinog mandata na mjestu predsjednice države, ona je i dalje jedna od najpopularnijih žena u Hrvatskoj. A njezini modni odabiri pomno i s jednakom žarom prate se i danas.

Upravo zbog toga teško je kome promaknula njezina nikad vitkija figura, a ona je nerijetko naglasi laskavim krojevima. Na mjestu predsjednice države njezin stil bio je snažno oblikovan dress codeom različitih prigoda, no oduvijek je naginjala ženstvenim komadima koji se nalaze na granici klasike i trenda. Najčešći odabir uvijek su joj bila odijela, a posebno su joj drage haljine koje kombinacijom boja i krojem ističu liniju. Po pitanju mode sklona je igranju na sigurno, pa je tako nerijetko znala opremiti ormar s nekoliko istih odjevnih komada, a posebno su joj dragi oni s potpisom hrvatskog dizajna.

I nakon predsjedničkog mandata Kolinda nastavlja stilski pratiti poslovnu eleganciju, ali će puno otvorenije prigrliti trendove, preskočiti krute komade i laskavim krojevima istaknuti vitku figuru. I pri tome po tko zna koji put oduševiti svoje obožavatelje.

Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj