efektan kaput

Ženstveni stajling Angeline Jolie kao stvoren je za nošenje tijekom cijele jeseni

21.08.2023 u 09:00

  • +3

Angelina Jolie

Izvor: Ostale fotografije / Autor: Auto

Bionic
Reading

Holivudska glumica zablistala je u još jednom posve crnom stajlingu u kojem se istaknuo kaput otvorenog izreza i asimetričnog pada preko ramena

Angelina Jolie plijenila je pozornost na ulicama New Yorka u još jednoj minimalističkoj all black kombinaciji, koja je odisala ženstvenim šarmom i visokim stilom.

Slavna glumica poznata je po svom profinjenom modnom ukusu koji karakterizira preferiranje odjevnih klasika i stiliziranje monokromatskih outfita koji su pravo oličenje elegancije.

Upravo jedan takav servirala je prilikom odlaska na ručak u talijanski restoran Il Buco Alimentari & Vineria u kojem je objedovala s prijateljima,noseći stajling koji će poslužiti kao izvor inspiracije modnim zaljubljenicama tijekom cijele jeseni.

  • +6
Angelina Jolie Izvor: Profimedia / Autor: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Angelina je nosila dugačak kaput s kopčanjem na dva gumbića i dubokim izrezom koji je svemu dao dodatnu dozu šarma zbog svog asimetričnog pada preko jednog ramena. Ispod njega nosila je dugačku haljinu crne boje te sve podigla nude salonkama Christiana Louboutina i Celine tote torbicom od koje se rijetko odvaja.

Holivudska ikona i prije nekoliko dana zablistala je u minimalističkom stajlingu u biznis stilu, stilizirajući sako, krojene hlače i top s čipkom u omiljenoj crnoj boji.

zabljesnula u bijelom

Angelina Jolie uhvaćena u sjajnoj modnoj kombinaciji na ulicama New Yorka

Pogledaj galeriju