IZGLEDA SENZACIONALNO

Ženstvena haljina u kraljevski plavoj boji savršeno je istaknula raskošnu sijedu kosu Andie MacDowell

09.03.2023 u 21:10

  • +7

Andie MacDowell

Izvor: Profimedia / Autor: Jordan Strauss/Hallmark Media / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Glumica Andie MacDowell bila je zvijezda na događanju u Los Angelesu kojeg je organizirao Hallmark, a na kojem nije nedostajalo poznatih lica

Glumica koja je svoje čokoladne uvojke zamijenila elegantnim srebrnim pramenovima, uvijek izgleda prelijepo pa je privlačila poglede i na ovom događanju.

Ljepotica koja se proslavila ulogom u filmu Četiri vjenčanja i sprovoda, blistala je u ženstvenoj haljini maxi duljine koju potpisuje poznata dizajnerica Carolina Herrera.

SJEDOKOSA LJEPOTICA

Blista u sedmom desetljeću: Andie MacDowell sve je zasjenila u efektnom odijelu

Pogledaj galeriju

Radi se o ženstvenoj košulji-haljini u kraljevski plavoj s efektnom mašnom koja je istaknula vitki struk 64-godišnje glumice, a savršeno je naglasila srebrnu kosu poznate glumice.

Lijepa glumica look je upotpunila sandalama otvorenih prstiju i efektnom srebrnom ogrlicom.

Inače, u jednom je ranijem intervjuu otkrila da je 2021. odlučila prestati bojiti kosu i da je to bio oslobađajući osjećaj.

Glumica kaže da je prihvatila starenje te je prigrlila svoj prirodan look.

'Radim na svojim mislima i osjećajima, jednako kao na izgledu jer je sve to povezano. Zanimljivo je kako naši osjećaji utječu na naše lice, na njegove izraze i mišiće. Pokušavam stoga biti sretna', otkrila je jednom prigodom slavna američka glumica koja se nimalo ne boji starenja.