UVIJEK SA STILOM

Vrhunska elegancija: Meghan Markle u skupocjenoj kombinaciji privlačila poglede

09.03.2023 u 17:55

  • +10

Meghan Markle

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Meghan Markle (41) dobro je poznata po svojim do posljednjih detalja osmišljenim stajlinzima redom s potpisom najpoznatijih modnih brendova

Vojvotkinja od Sussexa koja je sa suprugom, sreću potražila u Kaliforniji gdje je rođena i odrasla, daleko od britanske kraljevske obitelji, bila je mamac za poglede u još jednom pomno odabranom stajlingu.

Na obilježavanju Međunarodnog dana žena u zapadnom Hollywoodu, bivša zvijezda serije 'Suits' izgledala je kao da je upravo sišla s modne piste.

NIKAD NE GRIJEŠI

Skupocjeni look: Elegantnom poslovnom izdanju Meghan Markle teško je naći manu

Pogledaj galeriju

Meghan Markle voli modni minimalizam te u njezinoj garderobi često prevladavaju neutralni tonovi poput tamnoplave, bež ili crne.

Supruga princa Harryja privlačila je pozornost u crno-bijelom izdanju koje joj je sjajno pristajalo. Crni rebrasti top spojila je s cigareta hlačama do gležnja, a elegantan stajling zaokružila je sunčanim naočalama retro stila i skupocjenim dodatkom.

  • +2
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: THE DAILY STARDUST / SHOTBYNYP/MEGA / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Riječ je o statement torbici s potpisom Chanela čija je vrijednost vrtoglavih oko 6.000 eura.

Meghan je all black look bez mane osvježila luksuznim detaljem u bijeloj Valentinovim Rockstud mule natikačama (oko 729 eura), crnim Max Mara kaputom od kašmira od oko 5.660 eura te velikim sunčanim naočalama također s potpisom Valentina.

Riječ je o jednom od rijetkih izlazaka nakon vijest da njihova djeca, Archie i Lilibet sada koriste kraljevske titule, princa i princeze.

Titule mališana ažurirane su i na web stranici kraljevske obitelji, a vojvoda i vojvotkinja od Sussexa napisali su između ostalog u izjavi da su njihove 'titule pravo rođenjem otkako je njihov djed postao monarh'.

Potvrđujući da su svoju djevojčicu krstili, Sussexovi su u službenoj objavi napisali da je princeza Lilibet Diana krštena na privatnoj ceremoniji u domu Sussexovih u Montecitu. Na krštenju, unatoč tome što su bili pozvani, nije bio prisutan nitko od članova kraljevske obitelji.