PET VELIČANSTVENIH

Ove tenisice godinama prkose trendovima i nose titulu najprodavanijih

09.03.2023 u 16:02

Bionic
Reading

Već dulje vrijeme tenisice su puno više od udobne obuće namijenjene sportskim aktivnostima. Nose se uz sve, a pojedini modeli s razlogom nose titulu najprodavanijih

Tenisice koje danas slove za najveći trend na modnoj sceni ujedno su dobro poznati modeli iz prošlosti, a neki od njih, neovisno o trendovima, oduvijek slove za apsolutni bestseler.

Najpopularniji i najprodavaniji modeli tenisica na svijetu

1. Nike Air Max

Dizajniran danas davne 1987. godine i u širokoj paleti boja, model Air Max postao je jednim od najomiljenijih modela ljubitelja tenisica. Svakako, najprepoznatljiviji među njima je model kojeg ima i obožava svaki 'sneaker freaker', a to je Nike Air Max 97.

2. New Balance

New Balance s razlogom slovi za jedan od najpopularnijih brendova tenisica, a model 574 jedan je od najprodavanijih.

3. Nike Air Force 1

Nikeov dizajner Bruce Kilgore izvorno ih je dizajnirao za košarkaše, no s parketa ubrzo su se preselile na gradske ulice. Osim što predstavljaju jedan od najpoznatijih modela tenisica s potpisom Nikea, od svog lansiranja početkom 80-ih slove i za najprodavaniji.

4. Converse Chuck Taylor All Star

Popis najprodavanijih tenisica svih vremena nezamisliv je bez kultnih starki. Ove tenisice svoj su današnji dizajn dobile prije točno sto godina, a nastale su pet godina ranije. Iako su ih proslavili košarkaši starke su danas omiljene tenisice brojnih generacija, a na sportskim terenima odavno su ih zamijenili glomazniji modeli.

5. Adidas Stan Smith

Iako podjednako legendarne Sambe danas slove za najpopularniji model tenisica s potpisom njemačkog sportskog diva, podjednako kultni model Stan Smith i dalje je jedan od najprodavanijih.

  • +2
Pristupačne tenisice koje nose supermodeli Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije