VJERUJETE LI IM?

Žene koje su rekle 'ne' plastičnim operacijama

01.08.2013 u 12:14

Bionic
Reading

Iako za svoje godine izgledaju božanstveno, mnoge slavne glumice poput Julije Roberts, Sharon Stone i Kim Basinger tvrde kako su žestoke protivnice botoksa i drugih estetskih zahvata

Glumica Kim Basinger ovih je dana navršila 59 godina, no na svoj je izgled vrlo ponosna, baš kao i njezina kćer. Iako vješto izbjegava estetske zahvate, barem tako tvrdi, Kim izgleda više nego dobro.

Nedavno je putem Twittera i Instagrama njezina 17-godišnja kći komentirala njezin izgled. 'Ti si najljepša prirodna žena. Tvoja njegovana koža, savjeti o zdravlju i vježbanju potiču me da činim isto. Drage dame, ako želite izbjeći botoks i druge tretmane kože, slušajte moju mamu. Svih ovih godina nije imala nijedan tretman i vješto je izbjegavala sunce', napisala je ponosna kći.

No mnogi su se godinama pitali otkud Kim Basinger tako savršeno lice i ten, posebno estetski kirurzi koji sumnjaju na zahvate uljepšavanja. Osim zgodne glumice, još su neke holivudske zvijezde rekle 'ne' botoksu.

Tri puta nominirana za nagradu Oscar, Julliane Moore izjavila je: 'Bez obzira što radila na svom licu, to neće promijeniti činjenicu da su mi 52 godine.' Jodie Foster također je u 50-ima i dijeli sličan stav s kolegicom Moore.

Četrdesetpetogodišnja Julia Roberts izjavila je kako botoks nije za nju, a zvijezda 'Sirovih strasti' i seks simbol, Sharon Stone priznala je kako je 2004. napravila korekciju usana nakon razvoda od bivšeg supruga, no velika je protivnica botoksa.

Četrdesetosmogodišnja Teri Hatcher priznala je da je jednom davno ubrizgala botoks, no to joj je bio prvi i zadnji put, a ježi se od pomisli na plastičnu operaciju.

Među slavne face koje se izričito protive botoksu i drugim zahvatima su i Emma Thompson Meryl Streep, Dana Delany, Diane Keaton Isabella Rossellini i Jamie Lee Curtis.
228563,217179,213153,216301