ZRINKA CVITEŠIĆ:

Želim postati majka

15.06.2010 u 14:27

Bionic
Reading

Atraktivna glumica koju smo zatekli u retro izdanju otkrila je da se odlično snalazi u majčinskoj ulozi te da i sama priželjkuje potomstvo

Glumicu Zrinku Cvitešić, odjevenu u retro izdanje i zaklonjenu velikim damskim šeširom iz 40-ih godina prošlog stoljeća zatekli smo ispred crkve Sv. Blaža u Zagrebu. Naime, angažirana je na novom projektu redatelja Branka Ivande, filmu 'Lea i Darija - Dječje carstvo'. Objasnila nam je kako se snašla u ulozi majke glavne zvijezde filma Lee Deutsch, 12-godišnjakinje koja je u doba Drugog svjetskog rata bila na glasu kao 'čudo od djeteta'.

'U prvoj smo sceni snimali pokrštavanje djece sa židovske vjere na katoličku, da bi se spasila u ratu, a nakon toga nas čeka još jedna scena snimanja u parku. Ja glumim majku i vrlo lako sam se uživjela u tu ulogu. Imam sestru koja ima dvoje djece, već šest godina ih čuvam i živim s tim pa mi zbilja nije bio nikakav problem. Jednog dana naravno planiram imati djecu. Zasad još ne znam točno kad', kaže Zrinka koja je u vezi s glazbenikom Hrvojem Rupčićem te dodaje da se odlično laže s ostatkom filmske ekipe na setu snimanja.

'Nije mi danas prvi dan, već dugo sudjelujem s njima u projektu. Branko je prije dvije-tri godine radio dokumentarac i igrala sam istu ulogu. Osim toga, nakon snimanja 'Konjanika' ostala sam s njim u bliskom kontaktu pa surađujemo na prijateljskoj razini', kaže glumica koja nema planove za ljeto budući da do kraja sedmog mjeseca snima film.