KAPUT, ALI I SAKO

Zelena je njezina omiljena boja: Vanna dobro zna koji je hit komad i ove jeseni

10.10.2022 u 17:44

Bionic
Reading

Protekli vikend naša je pjevačica provela na putu, gdje je spojila modu i sport. Vanna se na Instagramu pohvalila putovanjem u Milano, gdje je odgledala i nogometnu utakmicu, no nije propustila snimiti dobru fotografiju ispred tamošnje katedrale

'Nogomet i tome slično', stoji pored niza fotografija koje je Vanna objavila na svom Instagram profilu kako bi svojim obožavateljima dočarala barem komadić onoga što je proživjela proteklog vikenda. Naime, pjevačica Ivana Vrdoljak otputovala je u Milano, gdje je pogledala i nogometnu utakmicu, ali i uživala u ljepotama ovog talijanskog grada.

Baš poput svakog turista, koji dođe u Milano, i Vanna se fotografirala ispred tamošnje katedrale, ali i na nekim drugim dobro znanim lokacijama modne prijestolnice.

Ono čega se i ona pridržavala je da u Milano ne može doći bilo kako odjevena, pa je, sudeći po fotografijama, dobro razmislila što će spakirati za vikend putovanje.

Bila je tu cvjetna haljinica do koljena, kožne hlače, traperice, ali i savršen par crnih gležnjači. A da prati i modne trendove, te da zna koji je hit i ove jeseni, Vanna je potvrdila i u Milanu.

  • +4
Ivana Vrdoljak Vanna Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Nema sumnje, dobro krojen, udoban i topao kaput vodeća je osnova jesenske i zimske garderobe, no ove sezone modni stručnjaci pozivaju žene da postanu odvažne i da se poigraju s modom i posegnu za kaputom upečatljive boje, što je poslušala i poznata pjevačica, koja je u Milano stigla sa sakoom, ali i kaputom, koji su oboje bili u njezinoj omiljenoj zelenoj boji.