IGRA NA SIGURNO

Zelena haljina Grabar Kitarović za susret sa švedskim kraljem

21.03.2017 u 13:31

Bionic
Reading

Kolinda Grabar Kitarović u Stockholmu se u Kraljevskoj palači susrela sa švedskim kraljem Carlom Gustafom i pritom još jednom nosila hrvatski dizajn

Klasično svezane kose i u štiklama popularne boje kože, Grabar Kitarović nosila je zelenu haljinu s potpisom Aleksandre Dojčinović.

Hrvatska predsjednica za službene susrete u inozemstvu često bira upravo domaći dizajn. Osim brenda Lei Lou Aleksandre Dojčinović, do sada je tako primjerice nosila čipkastu haljinu Elfsa tijekom boravka u Americi, a za prvi susret s britanskom kraljicom Elizabetom odabrala je monokromni komplet Etno butika Mara koji je bio ukrašen motivima paške čipke.

  • +2
Kolinda Grabar Kitarović Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zelena haljina Aleksandre Dojčinović koju je hrvatska predsjednica nosila danas u švedskoj Kraljevskoj palači ima elegantan kroj s rukavima koji su ukrašeni trendi zvonolikim volanima. Iako je haljina takozvanog spuštenog struka, naglašen je tankim pojasom od baršuna, od kojeg je napravljen i ukrasni detalj na prsima.

Čini se da je Lei Lou jedan od najdražih modnih brendova Kolinde Grabar Kitarović. Osim ove, nosila je također zelenu haljinu jednom prigodom na Pantovčaku i tada iznenadila odvažnim žutim štiklama, a istaknula se i u povodu obilježavanja 25. obljetnice međunarodnog priznanja Republike Hrvatske, kada je u Saboru nosila haljinu od kremaste i crne čipke.