NAGRADNJAČA

Zečica Miffy čeka te u Trešnji!

11.06.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Pogledajte dječju predstavu 'Miffy', poznati mjuzikl za najmlađe prema slikovnicama Dicka Bruna, ove nedjelje u 11 sati

Predstava 'Miffy' doslovce je uglazbljena slikovnica, zbog čega najmlađi jako dobro reagiraju i vole je pogledati i po nekoliko puta. Mala zečica Miffy doživljava brojne pustolovine sa svojom obitelji i prijateljima - ona pjeva, pleše i poziva publiku na dobru zabavu i učenje. Predstava traje 60 minuta i prilagođena je djeci od tri godine.

Miffy

Kazališna predstava o zečici Miffy svojom jednostavnom pričom o ljubavi, obitelji i prijateljstvu uči najmanje o velikim ljudskim vrijednostima tih odnosa, uči ih toleranciji i
razumijevanju. Upravo tu priču imate prilike pogledati u formi mjuzikla koji će oduševiti najmlađe jer muzičke predstave djecu potiču na aktivniji odnos prema scenskom djelu, zabavljajući ih, uz njihovo sudjelovanje, pjesmom i plesom.

Tportal i Dječje kazalište Trešnja za vas su pripremili dva puta dvije ulaznice za predstavu 'Miffy' u nedjelju, 17. lipnja u 11 sati, a sve što trebate je brzo i točno odgovoriti na nagradno pitanje.

Cijene ulaznica za sve ljetne termine su povoljnije, a za sve drage bake i djedove Trešnja je pripremila posebno iznenađenje! Povedite svoje unučice u kazalište, a Trešnja vam daruje jednu besplatnu ulaznicu

Ulaznice možete rezervirati na broj telefona 01/3638 556 i podići ih najkasnije do sat vremena prije početka ili u radno vrijeme blagajne.

Po dvije ulaznice za predstavu 17. lipnja u 11 sati osvojili su:

Zoran Koprek
Lidija Balta