originalno i unikatno

Zbog velikog interesa i uspješnosti prve, u Zagrebu se organizira nova radionica 'Izradite svog anđela'

05.12.2021 u 13:10

Bionic
Reading

U subotu 11 prosinca od 10:00 -13:00 u prostorijama Apolon centar (Bauerova 21) održat će se nova radionica

Poklon izrađen samostalno ima svoju vrijednost, nekad možda i veću od onog kupljenog u trgovini. Uloženo vrijeme, trud i dobra namjera pretočeni u zanimljiv privjesak, koji može biti lijep ukras na božićnom drvcu ili stajati na nekom zgodnom mjestu, razveselit će osobu kojoj ga poklonite, stoji u najavi.

Na ovoj radionici naučit ćete kako možete napraviti anđele, raznih boja i veličina, od ukrasnih traka.

Sav potreban materijal je osiguran. Nije potrebno neko posebno predznanje ili vještina, samo malo spretnosti, što se lako i brzo savlada u ugodnoj, opuštenoj i poticajnoj atmosferi. Sa sobom se mogu ponijeti anđeli koji se izrade (za vrijeme radionice mogu se napraviti 3 – 5 anđela, ili više). Sudjelovanje: 100 kn, a plaćanje se izvršava na transakcijski račun obrta (podaci o uplati dostavljaju se po prijavi).

Broj polaznika je ograničen u skladu sa epidemiološkim mjerama. Predbilježbe su obavezne i to na: apolon.studio@gmail.com ili SMS/ WhatsApp 095 816 88 18. Prijave se primaju do popunjenja mjesta, a dodatne informacije mogu se dobiti na: 091 5319259 te mail: brankabarovic@gmail.com

Voditeljica radionice: Branka Barović, NLP majstorica i trenerica za osobni rast i razvoj, godinama se bavi i primijenjenom umjetnošću, slikanjem, izradom orgonita (malih generatora pozitivne energije) i anđela.