kreativnost na djelu

Stižu blagdani, a u Zagrebu se organizira radionica 'Izradite svog anđela'

18.11.2021 u 12:37

Bionic
Reading

Najljepše doba godine je pred vratima, u zraku se već pomalo osjeća duh božićnih blagdana. Izrada božićnih ukrasa mnogima je jedna od najljepših predblagdanskih aktivnosti, a kako bi sami mogli izraditi darove za najdraže, organizira se zanimljiva radionica

Poklon izrađen samostalno ima svoju vrijednost, nekad možda i veću od onog kupljenog u trgovini. Uloženo vrijeme, trud i dobra namjera pretočeni u zanimljiv privjesak, koji može biti lijep ukras na božićnom drvcu ili stajati na nekom zgodnom mjestu, razveselit će osobu kojoj ga poklonite, stoji u najavi.

Na ovoj radionici naučit ćete kako možete napraviti anđele, raznih boja i veličina, od ukrasnih traka. Sav potreban materijal je osiguran, a sa sobom ćete ponijeti anđele koje izradite. Bit će vam potrebna dobra volja, motivacija i želja da dođete i naučite kako možete i sami biti kreativni. Nije vam potrebno neko posebno predznanje ili vještina, samo malo spretnosti, što ćete lako i brzo savladati u ugodnoj, opuštenoj i poticajnoj atmosferi.

Radionica će se održati u subotu, 27. studeniod 11 -13 sati u Apolon centru, Bauerova 21.

Sudjelovanje je 100 kn, a radionica stoji 100 kuna i uplaćuje se na transakcijski račun obrta (podaci o uplati dostavljaju se po prijavi). Broj polaznika ograničen je na 9 osoba, u skladu sa epidemiološkim mjerama. Prijave su obavezne! apolon.studio@gmail.com ili SMS/ WhatsApp 095/ 816 88 18. Broj mjesta je ograničen. Prijave se primaju najkasnije do petka 26.11. tj. do popunjenja mjesta. Dodatne informacije možete dobiti na mob. 091 5319259, i mail: brankabarovic@gmail.com

Voditeljica radionice: Branka Barović, NLP majstorica i trenerica za osobni rast i razvoj, godinama se bavi i primijenjenom umjetnošću, slikanjem, izradom orgonita (malih generatora pozitivne energije) i anđela.