BUJNI PROBLEMI

Zbog prevelikih grudi jedva pronađe kupaći

29.06.2011 u 10:32

Bionic
Reading

Seksi glumica Christina Hendricks, nova je ikona koja zbog svoje punije građe nameće neka nova pravila u okrutnom svijetu ljepote u kojem su do sada vladale mršavice. No bujni atributi zadaju joj modne glavobolje kada treba pronaći idealan kupaći kostim ili pak haljinu za crveni tepih

Zvijezda serije 'Mad Men' otkrila je kako zbog svoje građe ima problema pri kupnji badića. Bujne grudi i uzak struk zadaju joj probleme i kad treba odabrati idealnu odjeću.

'Jako je teško pronaći kupaći ako imate velike grudi. Ili nemaju dobru potporu ili ih tkanina jako pritisne', rekla je glumica za magazine Lucky.

Lijepa 36-godišnja glumica čak se našalila kako ona i suprug glumac Geoffrey Arend rade na novoj liniji kupaćih kostima.

Osim s badićima, Christina ima problema i pri pronalasku idealnih haljina za crveni tepih.

'Zbog svojih proporcija, moram biti oprezna i držati se jednostavnih krojeva. Ono što mi odgovara su haljine koje naglašavaju struk', kaže Hendricks, dodajući kako joj nitko od dizajnera ne šalje haljine jer nije sitne građe, nego, naprotiv, šalju primjerke malih modela.

'Kao da sam čudna zato što imam obline i ne mogu se ugurati u tako malene brojeve. S tim imam problema', otvoreno je rekla Christina. Zanimljivo je kako je lijepa glumica, koju gledamo u profinjenim damskim izdanjima u 'Mad Manu', kao tinejdžerica bila pankerica koji je koketirala s gotikom.

'Bila sam pomalo punk u srednjoj školi. Nosila sam čizme Doc Martens do koljena, kožne jakne, crnu, ljubičastu i crvenu kosu i crni ruž za usne', rekla je Christina, dodajući kako tada nitko nije govorio 'pogledajte ljepoticu, stavite je u magazin'.

Uživajte u fotografijama lijepe Christine