KRALJICA CRVENOG TEPIHA

Christina Hendricks raskošnim dekolteom zasjenila Emmy

30.08.2010 u 12:04

Bionic
Reading

Kraljica crvenog tepiha dodjele televizijskih nagrada Emmy zasigurno je bila zvijezda serije 'Momci s Madisona' Christina Hendricks, ne toliko zbog ekstravagantnog kroja haljine, već zbog razfolićenog prednjeg dijela koji je dodatno naglasio njezino bujno poprsje

Dodjela televizijskih nagrada Emmy jedan je od glavnih događaja svake godine. Biti viđen, a još više zapamćen na crvenom tepihu koji prethodi dodjeli nagrada stvar je prestiža, zato i ne čudi da se glumci i glumice maksimalno trude ne bi li baš oni bili glavne zvijezde o kojima će se pričati još dugo, pa makar samo zbog njihovih haljina, frizura ili odijela.

Ovogodišnju dodjelu nagrada svojom je pojavom obilježila Christina Hendricks iz serije 'Mad Men'. Iako je odjenula haljinu Zac Posen neupadljive boje lavande, Christina je bila itekako upadljiva. Dugačka haljina ukrašena perjem savršeno joj je isticala obline. Njezine kolegice iz serije, January Jones i Elisabeth Moss također su se potrudile za glamuroznu večer, no teško da su mogle konkurirati crvenokosoj Christini. January Jones nosila je satensku plavu haljinu Armani, kratku sprijeda, a dugačku straga, a Elisabeth Moss bila je u kremastoj asimetričnoj haljini Donna Karan.

Ove su godine na crvenom tepihu uglavnom izostale jake boje, većina dama odlučila se na ne-boje, crnu i bijelu ili pak nježne ili zagasite nijanse.

Očajna kućanica Eva Longoria igrala je na sigurno u decentnoj crnoj haljini Roberta Rodrigueza. Za diskretni glamur crne boje odlučila se i Susan Sarandon, ali u svjetlucavoj varijanti, baš kao i Heidi Klum koja nije propustila prililiku pokazati svoje duge vitke noge i posttrudničku liniju u kratkoj Marchesinoj haljini. I Kelly Osbourne odlučila se za crnu boju i haljinu Tonyja Warda kojom je još dodatno istanjila svoju nikad tanju figuru i tanak struk.

Kim Kardashian odjenula je pak bijelu haljinu modne kuće Marchesa u grčkom stilu, ukrašenu zlatnim kamenčićima. Glenn Close i njezina kći Annie Starke unijele su nešto boje u tu crninu svojim nježno sivim i metalik zagasito zelenim haljinama vrlo sličnog kroja.

Za razliku od Christine Hendricks, Clare Danes pažnju je privukla haljinom Armani Privea u boji pudera optočenom kristalima Svarowski i perlicama. Unatoč jednostavnom kroju, ova je toaleta bila jedna od najviše hvaljenih toaleta na dodjeli nagrada Emmy.