ODVAŽAN ODABIR

Zbog ove haljine svi su gledali u Melaniju Trump

06.02.2017 u 10:57

  • +2

Melania Trump

Izvor: Reuters / Autor: Reuters

Bionic
Reading

Nakon svečane ceremonije inauguracije, nova prva dama Amerike Melania Trump neko je vrijeme izbivala iz javnosti, da bi ovog vikenda u potpunosti modno zablistala u elegantnoj Diorovoj haljini

Melania Trump ovog se vikenda sa suprugom pojavila u floridskom Palm Beachu uoči proslave 60. godišnjice Crvenog križa koja se održala u Trumpovu klubu Mar-a-Lago. Bila je odjevena u netipičnu kombinaciju - crvenu haljinu i balerinke, da bi u večernjim satima zablistala u jednostavnoj haljini upečatljive boje fuksije.

Ako je suditi po medijskim napisima, riječ je o haljini modne kuće Dior jednostavne siluete i suptilna V-izreza dekoltea. Stajling je zaokružila raskošnim smaragdnim naušnicama s dijamantima koje su izvirivale iz uobičajene valovite frizure na razdjeljak.

Diorovom haljinom jednostavnih linija naglasila je vitku liniju i pritom dokazala kako u skoro vrijeme ne planira tako lako odustati od europskog dizajna. Kad je riječ o večernjim izdanjima, kreacija boje fuksije iznenađenje je kao kontrast nedavnim svečanim kreacijama neutralnih tonova.

Melanijina pojava u haljini izražajne boje fuksije mnoge je podsjetila na bluzu pussy bow modne kuće Gucci koju je nosila tijekom suprugove predsjedničke kampanje.