SASVIM ISKRENA

Zbog ove haljine s crvenog tepiha Bella Hadid i danas osjeća sram: 'To nisam bila ja'

20.08.2021 u 12:23

Bionic
Reading

Američka 'it' djevojka i jedna od najtraženijih manekenki današnjice postala je neizostavnom pojavom na crvenom tepihu u Cannesu, a u novom razgovoru za modnu bibliju Vogue otkrila je da na jedno izdanje s prestižnog filmskog festivala i nije tako ponosna

Svake godine u mjesecu svibnju oči modnog svijeta fokusirane su na Cannes i prizore s njegovog glamuroznog crvenog tepiha. Kako bi proslavile sedmu umjetnost, zvijezde ulažu velik trud u kreiranje glamuroznih i posebnih izdanja, a u modnu povijest filmskog festivala u Cannesu nesumnjivo je ušlo izdanje it djevojke Belle Hadid viđeno 2016. godine.

Riječ je o crvenoj haljini od svile s dramatičnim prorezom na dekolteu, ali i nogama, za koju se pobrinuo francuski dizajner Alexandre Vauthier. Kada je u njoj ugledana, slavna američka djevojka postala je vruća tema razgovora.

  • +2
Bella Hadid na crvenom tepihu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Andrea Raffin / Alamy / Alamy / Profimedia

U intervjuu za američko izdanje magazina Vogue, Bella je izjavila kako je upravo ta haljina jedna od onih koje više nikada ne bi odjenula.

'U njoj se nisam osjećala nimalo ugodno i izgledala sam jako seksualizirano. Kamere i toliko šminke stvorile su mi ogroman stres, kao i sami prorezi na haljini. Smeta mi samo gledanje fotki u tom izdanju. Nemam ništa protiv same haljine, no to nisam ja. Nakon što sam nosila tako zavodljivo izdanje u mojoj glavi rodio se alter ego kojemu sam dala ime Belinda, a sama sam sušta suprotnost njemu', priznala je Hadid.