Lazy Girl Bob

Najbolja verzija boba: Ovo je savršena frizura za svaki tip kose, a oblikuje se u nekoliko poteza

12.04.2024 u 16:58

Bionic
Reading

Želite li se pridružiti trendu, ali ipak ne želite odreći duljine i kratka frizura vam je nepraktična? Onda je varijanta boba 'lazy girl' savršen izbor. Riječ je je o najsvestranijoj verziji hit frizure koja sezonama ne silazi s liste popularnosti

Nakon vladavine proteklih sezona, bob je osvojio i 2024. godinu. Prvo, gotovo je svaka druga zvijezda na dodjeli Zlatnih globusa nosila ovu hit kratku frizuru, zatim je valove oduševljenja izazvala Zendaya s mikrobobom na press turneji drugog dijela 'Dine', a nedavno je Elle Fanning oduševila curtain bobom.

Inspiracije zasigurno ne nedostaje, no prava je šteta ne baciti oko i na verziju ove trendi frizure koja nosi naziv lazy girl bob, odnosno 'bob za lijene djevojke'. Ova frizura je savršena za sve one koje žele pratiti trendove, ali se ne žele svakodnevno baviti složenim stajlingom.

Lazy girl bob savršen je izbor za neodlučne

U osnovi je to samo malo duža i oštrija verzija kratke frizure koja u određenoj mjeri djeluje ozbiljnije i sofisticiranije. Što se tiče duljine, trebala bi završavati negdje između brade i ključne kosti, a ova frizura spaja punoću 90-ih s modernim slojevitim šišanjem prilagođenim teksturi kose.

To joj daje prirodno kretanje, zbog čega ne izgleda preteško i pristaje podjednako dobro kovrčama i ravnoj kosi - a lako se može kombinirati sa šiškama. A najbolja stvar je ta da je pritom kosa dovoljno duga za oblikovanje bilo koje praktične svakodnevne frizure, od niskih punđi i konjskog repa do polupodignutih frizura koje ne zahtijevaju da provedete pola sata pred ogledalom.

I kako kaže londonska stilistica slavnih Hollie Rose Clarke: 'Lazy girl bob je beauty ekvivalent vašem omiljenom paru traperica koje su u trendu i pritom savršeno udobne.'