BIVŠI JE BOLJI

Zbog koga je Denise Richards ostavila Richija Samboru?

12.06.2012 u 22:11

Bionic
Reading

Dok je Sambora prije mjesec dana hvalio svoju djevojku jer je prošlo ljeto posvojila djevojčicu i govorio da se zbog toga još više zaljubio u nju, lijepa Denise već je našla nove ljubavne interese

Nakon što su prošle jeseni obnovili ljubavnu vezu, Denise Richards i Richie Sambora opet su prekinuli. Glumica je ostavila rokera navodno nakon što je njen bivši suprug Charlie Sheen u intervjuu za Rolling Stone izjavio da Denise još uvijek super izgleda i da bi volio opet spavati s njom.

Richards i Sambora prvi su put bili u vezi od 2006. do 2007. nakon što se 41-godišnja Denise razvela od Sheena, a 52-godišnji Richie od njene prijateljice Heather Locklear

'Ostali su prijatelji i kada nisu bili u vezi', rekao je izvor blizak bivšem paru.

'Prijateljica sam s nekim vrlo dragim muškarcima i sve je super', otkrila je netom nakon prekida te dodala da joj je bivši muž Charlie Sheen, s kojim ima osmogodišnju kćer Sam i sedmogodišnju Lolu, trenutačno najbolji prijatelj.

'Sve si govorimo', rekla je Denise i dala naslutiti da će nekadašnja zvijezda serije 'Dva i pol muškarca' ostvariti svoju želju da opet završi u krevetu s bivšom.