RITA I BEBE

Zavodljive Albanke izazvale pomutnju u seksi izdanjima

12.03.2018 u 11:32

Bionic
Reading

Britanska pjevačica kosovskih korijena Rita Ora i američka glazbena senzacija Bebe Rexha, čiji su roditelji Albanci iz Makedonije, bile su među najzapaženijim uzvanicama na dodjeli iHeart Radio Music Awards održanoj u kalifornijskom Inglewoodu

Zavodljiva Bebe, pravim imenom Bleta Rexha, izgledala je kao djevojka od milijun dolara u pripijenoj haljini koja je naglasila njezinu figuru pješčanog sata, a dramatično našminkane oči i 'lažni' bob sjajno su se uklopili u ovaj seksi stajling sve traženije glazbenice, vlasnice velikog hita 'The Me, Myself & I'. 

Seksi haljinu od šljokičaste haljine koju potpisuje August Getty Atelier Bebe je uparila s kultnim štiklama Jimmyja Chooa, a zanimljiv detalj bile su i velike naušnice ringovi kakve obožavaju poznate fashionistice poput Jennifer Lopez ili Selene Gomez. 

Atraktivna Bebe je danas priznata hitmejkerica koja je napisala zavidan broj uspješnih pjesama i ostvarila suradnje s velikim imenima kao što su Nicki Minaj, David Guetta, Iggy Azalea, Nick Jonas, Afrojack, Pitbull, Selena Gomez, Martin Garrix...

  • +19
Rita Ora i Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža

Ništa manje zapažena nije bila ni Rita Ora, koja također često ističe svoje korijene pa je nedavno nastupila na proslavi 10  godina neovisnosti Kosova, odakle se kao beba preselila s roditeljima u London. 

'Ponosna sam na sebe što sam prva osoba koja je pjevala na Kosovu nakon proglašenja neovisnosti i nadam se da je pred našom malom zemljom svjetlija budućnost', kazala je tad Rita, a pokazala je i orden koji je dobila od predsjednika Kosova Hashima Thaçija. 

  • +12
Rita Ora Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zgodna glazbenica, za čiji je veliki uspjeh zaslužan Beyoncein suprug i njezin mentor, glazbeni mogul Jay-Z, za ovu se prigodu odlučila za vrlo efektnu kombinaciju traperica i romantičnog prozirnog topa u tonovima ružičaste. Mladenački look podignule su štikle ukrašene kamenčićima i frizura prepuna kovrčica. 

  • +6
Bebe Rexha Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Inače, ceremoniju dodjele ovih glazbenih nagrada vodili su i DJ Khaled i manekenska zvijezda Hailey Baldwin, a uživo su nastupile i mnoge poznate zvijezde poput Eda Sheerana, Camile Cabello, Cardi B, Maroon 5, Bon Jovija i dr.