dobitna kombinacija

Pronašli smo modele traperica koji najbolje pristaju uz trendi tenisice

06.03.2018 u 06:55

Bionic
Reading

Kombinaciju traperica i tenisica mnogi smatraju idealnom i bezvremenskom, a modni znalci složni su s mišljenjem da će pojedine siluete traperica zablistati uz odgovarajući par tenisica

Traperice ravnih nogavica

Modnu dominaciju skinny traperica posljednjih sezona s modnog trona izgurali su vintage modeli ravnih nogavica, a u paru s kultnim tenisicama čine bezvremensku kombinaciju.

Skinny traperice kraćih nogavica

Kao možda najpoznatija kombinacija trapera i tenisica, skinny modeli djelovat će još laskavije s neuglednim parom tenisica koje će potpuno dominirati proljetnom sezonom.

Boyfriend traperice

Takozvane boyfriend traperice, kao što im i samo ime kaže, inspiraciju crpe iz muškog stila odijevanja. Odlikuje ih predimenzioniran kroj, a zavrnete li im nogavice, vaš upečatljiv par tenisica posebno će se isticati.

Traperice rezanih i širih nogavica

Ovaj model traperica idealno će izgledati u paru s mnoštvom ravnih modela obuće, a u kombinaciji s tenisicama djelovat će otkačenije.

Traperice širokih nogavica

S bijelim parom tenisica, čija popularnost ne jenjava iz sezone u sezonu, traperice značajno širih nogavica podarit će francusku vibru svakom stajlingu.

Traperice u boji

Prema riječima modnih znalaca, pri nošenju traperica u odvažnim bojama birajte klasične modele tenisica.

Dekonstruirane traperice

Trend dekonstruiranih traperica i dalje je veliki hit, a u paru s tenisicama daruje ležeran izgled kombinaciji.

  • +7
Slavne cure odbacile skinny traperice Izvor: Profimedia / Autor: tportal montaža