PROLJETNI HIT

Proljetni modni hit: Odabrali smo komade u kojima nećete proći nezamijećeno

11.03.2018 u 15:42

Bionic
Reading

Uz tradicionalni cvjetni uzorak, modna industrija najavila je cijelu paletu vedrih i osvježavajućih boja koje će dominirati narednim mjesecima

Da je uistinu riječ o velikom proljetnom trendu, ovoj činjenici u prilog dovoljno govore nadolazeće kolekcije vodećih dizajnerskih imena, kao i proljetna ponuda high street brendova.

  • +44
H&M STUDIO S/S 2018 Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uz pastelne tonove plave i ružičaste, u novoj proljetnoj sezoni sve će se vrtjeti oko jarkih boja poput crvene, žute i zelene, koje krase gotovo sve odjevne komade.

  • +53
Hit boje proljeća Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Posebno su zanimljiva odijela upečatljivih boja koja će u narednim mjesecima ozbiljno uzdrmati dominaciju blejzera i hlača kariranog uzorka, a ovaj veliki trend već su najavile neke od najvećih street style zvijezda današnjice okupljene na tjednima mode u svjetskim prijestolnicama.

  • +19
Street style zvijezde na tjednima mode Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako mnogi zaziru od nošenja jarkih boja od glave do pete, najsigurnije eksperimentiranje vedrim i osvježavajućim nijansama pokazat će se u obliku odabira pojedinih detalja poput torbice, nakita ili obuće, kojima ćete unijeti živost u monotone outfite.