hrabro izdanje

Zavodljiv stajling i u 62. godini: Demi Moore zablistala u prozirnoj haljini

07.04.2024 u 11:47

  • +2

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: ALESSANDRO BREMEC / IPA/I / SIPA PRESS / PROFIMEDIA, IPA / BACKGRID / BACKGRID UK / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Demi Moore pokazala je da se i dalje usuđuje nositi hrabre stajlinge te je na pozornici u Milanu osvanula u izazovnoj haljini

Na svečanosti u čast modne kuće Dolce & Gabbana u Milanu, glumica Demi Moore pokazala je svu raskoš svoje ljepote blistajući u prozirnoj haljini obogaćenom šljokicama.

Slavna holivudska diva u dobi od 61 godine nimalo se ne ustručava ovakvih hrabrih dizajna, a s obzirom na to koliko dobro izgleda, sasvim je jasno da je odabir haljine bio u potpunosti pogođen.

U skladu s prigodom, cijeli stajling dolazi ravno iz studija pod vodstvom Domenica Dolcea i Stefana Gabbane, pa tako i ova raskošna maksi haljina optočena blistavom, prozirnom mrežom šljokica, ispod koje se elegantno nazire crno donje rublje.

Demi Moore stajling je upotpunila vrtoglavo visokim crnim stiletto cipelama, minimalnim make-upom te prepoznatljivom raspuštenom, dugačkom smeđom kosom.

Na manifestaciji su joj društvo pravile brojne zvijezde s A-liste, kao što su Cher, Naomi Campbell, Helen Mirren, Isabella Rosselini i Lupita Nyong'o.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: Bruce/Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svega par dana ranije vidjeli smo je u bitno drugačijem izdanju, kada je za obavljanje poslova po gradu birala casual spoj hlača, duge jakne i pulovera te sve zaokružila udobnim Birkenstock sandalama.

IZGLEDA SENZACIONALNO

Vitke noge u prvom planu: Demi Moore plijenila elegancijom u chic kompletu

Pogledaj galeriju