dizajn na nivou

Zavirite u savršeno uređen obiteljski dom Victorije i Davida Beckhama

02.11.2017 u 14:19

Bionic
Reading

Iako praktički žive na dva kontinenta jer su zbog poslovnih obveza stalno na relaciji London - Los Angeles, obitelj Beckham oduvijek je pravim domom smatrala svoju luksuznu londonsku rezidenciju. Pogledajte kakav stil dominira u domu uvijek besprijekorne Victorije Beckham

Već godinama ovu skladnu obitelj pratimo na relaciji između britanske prijestolnice i zapadne američke obale, a odnedavno se u cijeli taj proces uvrstio i New York, u kojem studira najstarije dijete Davida i Victorije Beckham, sin Brooklyn.

Međutim jedno su mjesto uvijek smatrali pravim domom, a to je luksuzna rezidencija u srcu Londona. Tamo su između ostalog podigli svoje četvero djece, koja i dan danas obožavaju to mjesto.

Victoria, danas uspješna poslovna žena koja se nakon pjevačke okrenula karijeri modne dizajnerice, često na društvenim mrežama zna pokazati djelić idile iz svog skladno uređenog doma, koji je prije njezinog uređenja izgledao sasvim drugačije.

  • +13
Kuća Victorije i Davida Beckhama Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako se već pri samom ulazu u ovu obiteljsku kuću vidi engleski štih, bivša spajsica pazila je da njezin dom ne bude 'prehladan' i rustikalnim detaljima mu dodala željenu toplinu.

Velcro rollers ✔️ coffee ✔️ ✈️ X VB

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Uski hodnik koji je popločen crno-bijelim mramorom vodi do raskošne blagovaonice u kojoj pak dominira drvo. Veliki stol za objedovanje, napravljen od masivnog drva, centralno je mjesto u kući koje okuplja šesteročlanu obitelj, a umjesto stolica, sjedi se na klupama koje su obložene udobnom tkaninom bež boje.

When u have jetlag at 6! X Sleepy Harper x 💕💕💕💕💕💕

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Precious when sleeping 💕💕 Crazy jetlag!! #sleepyharper x

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Kuhinja koja je spojena na blagovaonicu crne je boje, dok je radna ploha od kvalitetnog sivog mramora, koji je poseban jer dolazi u mat varijanti.

Happy pancake day kids ( And Grown Ups ) #pancakeday @gordongram

Objavu dijeli David Beckham (@davidbeckham)

Ove dvije prostorije glavno su okupljalište sretne obitelji, a osim toga, u ostatku kuće prevladavaju njihove uspomene koje su donijeli iz različitih krajeva svijeta.

Tako se svuda mogu vidjeti uokvirene fotografije najsretnijih trenutaka.

@davidbeckham is such a good daddy!!! Don’t slip!! Be careful and watch that ladder! 😬😂😂

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Osim ove skupocjene nekretnine u Kensingtonu, Beckhamovi imaju u Los Angelesu svoju oazu mira s bazenom i golemim vrtom, a nedavno su iznajmili i lijepo uređen mladenački stan za 18-godišnjeg Brooklyna koji u New Yorku studira fotografiju. 

Brooklyn in brooklyn

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)