ZVJEZDANO ZDANJE

Zavirite u otmjeni stan Nicole Kidman

08.08.2012 u 10:49

Bionic
Reading

Iako unutrašnje uređenje oduzima dah, najveći adut ovog raskošnog zdanja ipak je veličanstveni pogled na New York i njegovu luku

Nicole Kidman prodala je luksuzni stan na Manhattanu za vrtoglavih 16 milijuna dolara. U njezinu vlasništvu bio je devet godina, a sada će u ljepotama otmjenog stana koji broji 3785 četvornih metara uživati anonimni kupac.


Iako unutrašnje uređenje oduzima dah, najveći adut raskošnog zdanja ipak je veličanstveni pogled na New York i njegovu luku. Stan broji tri velike spavaće sobe te tri velike kupaonice i jednu manju. Okružen je ogromnim prozorima koji propuštaju prirodnu svjetlost cijeloga dana, a stvaraju i dojam prozračnosti. Otmjenost zrači iz svakog detalja, ali i svakog komada namještaja.

45-godišnja oskarovka kupila je raskošni stan 2003. godine, ali ne pod svojim imenom. Potpis na ugovor stavila je njezina sestra Antonia Hawley. Iako Nicole posjeduje nekoliko nekretnina diljem svijeta, ovaj njujorški stan bio joj je prilično drag. No budući da sve više vremena provodi s obitelji u rodnoj Australiji, odlučila ga je prodati.

Zgrada u kojoj je stan smješten poznata je i kao zgrada slavnih. Naime, osim Nicole, stan u njoj posjeduju i neke druge zvijezde poput glumca Hugha Jackmana i dizajnera Calvina Kleina.