KUĆA U CVIJEĆU

Zavirite u novi romantični dom Jennifer Lawrence

04.11.2014 u 11:48

  • +10

Kuća Jennifer Lawrence

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jedna od trenutačno najpopularnijih holivudskih glumica, mlada oskarovka Jennifer Lawrence ima novi dom u Los Angelesu. Lijepa glumica postala je nova vlasnica luksuzne kuće na Beverly Crestu koju je kupila za 8,2 milijuna dolara

Luksuznu kuću koja se prostire na preko 500 četvornih metara pjevačica Jessica Simpson prije godinu dana prodala je djevojci milijardera i izvršnog direktora Viacoma Sumnera Redstonea, Sydney Holland, za 6.4 milijuna dolara. Nova vlasnica u srpnju ove godine kuću je nakon renoviranja stavila na prodaju po znatno višoj cijeni i pri tom dobro zaradila.

Jessica Simpson kuću je kupila 2005. nedugo nakon razvoda od Nicka Lacheya, a prije Jessice kuća je bila u vlasništvu TV voditeljice i komičarke Ellen DeGeneres te australskog glumca Paula Hogana.

Prekrasna kuća izgrađena je u francuskom stilu 1991. Ima pet spavaćih soba i šest kupaonica, kućni ured, novu modernu kuhinju, spiralno stubište u predvorju i jako visoke stropove, a uređena je u romantičnom shabby chic stilu.

No posebnu draž kući daje prekrasan eksterijer prepun zelenila koje kuću štiti od znatiželjnih pogleda. Prednji vrt prepun je različitog ukrasnog bilja, a krase ga kameno jezerce i fontana, dok se u stražnjem vrtu nalaze bazen i veliki travnjak.