S POGLEDOM NA OCEAN

Zavirite u luksuzni dom Sandre Bullock uređen u mediteranskom stilu

27.01.2021 u 14:17

Bionic
Reading

Jedna od omiljenih holivudskih glumica, Sandra Bullock, poklekla je pred trendom prodaje nekretnina koji u proteklih godinu dana vlada u svijetu bogatih i slavnih. Zvijezda filmova 'Cura na zadatku' i 'Prisila na brak' odlučila se na prodaju svojeg imanja u Georgiji, smještenog na vrlo atraktivnoj lokaciji tik uz plažu, a novi vlasnik za imanje će trebati iskeširati 25,5 milijuna kuna koliko glumica traži za svoj ljetnikovac

Iako zbog poslovnih obaveza ne može često provoditi vrijeme u njoj, kuća na plaži u Georgiji bila je omiljena lokacija za odmor glumice Sandre Bullock. Slavna ljepotica ondje se rado opuštala i uživala u morskom zraku, no nedavno je svoj drugi dom odlučila staviti u prodaju.

Američki mediji pišu kako Bullock za svoj ljetnikovac na Otoku Tybeeju traži 25,5 milijuna kuna, a samo jedan pogled na nekretninu i dvorište dovoljan je da zaključimo kako je riječ o vrlo traženoj lokaciji koja će zasigurno brzo pronaći svog novog vlasnika.

  • +26
Dom Sandre Bullock Izvor: Profimedia / Autor: Melissa Newsome via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Impresivna drvena kuća na jedan kat veličine 312 metara kvadratnih nalazi se tik uz Atlantski ocean, a od dvorišta do plaže vodi bajkoviti drveni most. Na imanju se također nalazi i kuća za goste veličine 265 metara kvadratnih, veliko dvorište i bazen.

Kuća ima sedam spavaćih soba i šest kupaonica, a cijeli interijer uređen je u mediteranskom stilu, s pregršt komada namještaja od ratana, drva i lana. Dominiraju svijetle i zemljane boje pa je većina namještaja u kombinaciji bijele boje i drva s detaljima zelenih, smeđih i bež tonova.