MODNI BESTSELLER

Zašto su svi ludi za ovim sakoom? Čim se pojavi u trgovinama rasproda se brzinom svjetlosti

26.02.2020 u 14:13

Bionic
Reading

Sestrinski brend švedskog modnog diva H&M u aktualnoj sezoni može se pohvaliti kreiranjem novog 'must have' komada koji munjevitom brzinom nestaje iz ponude i pritom krasi mnoštvo stajlinga zaljubljenica u modu okupljenih na Instagramu. Riječ je o sakou koji je postao apsolutni hit među zaljubljenicama u modu

Vuneni sako, koji originalno dolazi u sedam boja, ponovno je dostupan na stranicama brenda & Other Stories, u čijoj će modnoj ponudi na proljeće moći uživati i Hrvatice.

Svjesni popularnosti vunenog sakoa s vlastitim potpisom, predstavništvo brenda & Other Stories isti je ponovno odlučio uvrstiti u ponudu, nakon što se krajem prošle godine uspio rasprodati rekordnom brzinom.

Dostupan u pet od ukupno sedam nijansi, popularni sako izrađen od kombinacije vune i sintetike u prodaji se i ovoga puta nalazi po originalnoj cijeni od 1500 kuna, a nakon što je premijerno lansiran u prodaju uspio je osvojiti naklonost brojnih zaljubljenica u modu okupljenih na Instagramu.

Ovaj jednostavan, ležeran i pomalo nenametljiv sako predimenzioniranog, ravnog kroja odličan je dodatak trapericama, kožnim hlačama, suknjama, pa čak i haljinama, o čemu dovoljno svjedoče fotografije stajlinga modnih ovisnica na Instagramu, a upravo navedene značajke brojni ističu kao razlog velike popularnosti ovog odjevnog komada u aktualnoj sezoni.