ZVIJEZDE 'LARINOG IZBORA'

Zašto se Doris, Jagoda i Ornela odijevaju identično

02.03.2017 u 14:36

Bionic
Reading

Serija 'Larin izbor' svojim zapletima, intrigama, dramatičnim trenucima i romantičnim ljubavima prikovala je mnoge gledatelje uz male ekrane, a mlade glumce iz serije vinula u zvjezdane visine. Doris Pinčić, Jagoda Kumrić i Ornela Vištica postale su prave glumačke zvijezde, no jesu li ove tri mlade dame uspjele snaći i po pitanju mode?

Uloge Lare (Doris Pinčić), Karmen (Ornela Vištica) i Nikol (Jagoda Kumrić) u seriji 'Larin izbor' trima mladim damama donijele su popularnost i otvorile vrata glumačkog svijeta. No, slava i popularnost sa sobom donose i odlaske na brojne evente i crvene tepihe koji zahtijevaju prikladne stajlinge.

Mlade glumice na setu su se poprilično dobro sprijateljile, a čini se da su s vremenom i uskladile svoje modne stajlinge. Tako sve tri naginju ležernim stajlinzima bez pretjeranih modnih izleta i eksperimentiranja. Nažalost, rekli bismo, posebice što Jagoda, Ornela i Doris zbog mladosti i dobrog izgleda imaju mogućnost isprobavanja najrazličitijih stilova, boja, uzoraka i trendova.

Neupadljive haljinice do koljena, nešto sjajnije tunike i plavi kaputić klasičnog kroja nalaze se u ormaru Doris Pinčić koja ipak ponekad skupi hrabrosti i iznenadi kakvim manje običnim modnim predmetom poput šeširića ili suknjice na neobičan preklop, haljine ukrašene naborima ili pak 'pernate' suknjice.

Modni sadržaj ormara lijepe Ornele Vištice ne razlikuje se po mnogočemu od onoga kakav ima Doris. Bijela haljinica do koljena, zatim crna haljinica do koljena, poneka tunikica sjajnijeg materijala ili duga maksi haljina ono su što najradije odabire Ornela, koja modu shvaća dosta ozbiljno. Slijedi trag provjerenih modnih kombinacija te, možda zbog straha od kritike, izbjegava maštovito poigravanje s različitim stilovima, uzorcima i bojama.

Duge plave kose, 20-godišnja Jagoda Kumrić manekenskog je stasa koji ponekad voli istaknuti uskom odjećom. Obične traperice, plava uska majica i ležerno prebačena vestica Jagodin je izbor za odlazak u kino, za svečanije prilike poseže za romantičnim haljinicama koje joj sežu do koljena. Baš kao i Ornela i Doris, Jagoda još uvijek malo oklijeva u modnoj hrabrosti i ekstravaganciji, no ipak se nekad odvaži i posegne za kakvim neobičnim ukrasom za kosu, lakiranim cijelim čizmama ili pak šeširićem vrlo sličnom onome kakav ima Doris.