NAJBOLJE ODJEVENE

Zašto s njih nitko nije skidao pogled?

07.10.2013 u 09:55

  • +4

Najbolje odjevene žene u proteklom tjednu

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Netko jednostavno ima stila, što god odjene, to je to. Netko ima i novca i silno se trudi, ali ne ide pa ne ide. Pogledajte tko je u prošlom tjednu zaslužio plus

Kad se prošetala New Yorkom, Ivanka Trump unijela je nemir u gradsku vrevu, ne samo zbog upadljive boje haljine, već ponajviše jer je trudna, a nosi vrtoglave tanke potpetice. Dokazala je time da trudnička moda može itekako chic; nadamo se jedino da u štiklama nije provela baš cijeli dan, jer bi trebala roditi za kojih dva tjedna.

Jessica Alba pomodarka je za koju već svi znaju da na sebe može staviti što god hoće i u tome će blistati kao milijun dolara. Styling u kojem se pojavila na dojeli nagrada u Los Angelesu stajao je pravo malo bogatstvo, s obzirom na to da je bila u košulji i suknji Juan Carlos Obando, cipelama Jimmy Choo, s torbicom Edie Parker, naušnicama MCL te prstenjem ELAHN, Irit Designs i Stateroom.

Miranda Kerr pokazala je nekoliko dobrih stylinga, dan za danom tijekom boravka u Parizu na Tjednu mode. Izabrali smo jedan vrući, u kožnom šorcu, zbog kojeg je pomela pozornost i postavljala upitnike iznad glava zbog beskrajno dugih nogu.

A onda, Olivia Palermo. Američka stilistica koja je osvojila New York, a bome i Pariz. Ulični stil zna upakirati kao malo tko, a iz mase se izdvaja jer upravo ležernije komade zna isfurati za svaku, pa i svečanu priliku.

Bivša žena Johnnyja Deppa, lijepa pjevačica Vanessa Paradis osvojila nas je jednostavnim, uniseks stilom, vrlo elegantnim. Pojavila se u crnom odijelu s hlačama i bež košulji, strogim gležnjačama – baš u stilu koji joj odlično pristaje.

Khloe Kardashian ima modnih uspona i padova. U crnoj koktel-haljini koja je laskavo pratila njezine obline djelovala je nenapadno, vrlo damski, dokazavši još jednom što za ženu znači jedna klasična mala crna haljina u ormaru.