SEKS JE KRIV ZA SVE?

Zašto je propao brak Angeline Jolie

22.10.2013 u 10:03

Bionic
Reading

Bivši suprug Angeline Jolie, Billy Bob Thornton, otkriva kako je njihov brak propao zbog scena seksa koje su snimali s kolegama

Za vrijeme snimanja filma 'Kontrolori leta' Angelina Jolie i Billy Bob Thornton ludo su se zaljubili i vjenčali 2000. u Las Vegasu; ona drugi, a on peti put. Nakon nešto manje od tri  godine njihovom je braku došao kraj.

Glumac je sada u intervjuu za The Sun rekao kako je njihovom braku presudila ljubomora, odnosno scene seksa koje su snimali.

Ispričao je kako ga je Jolie, dok je snimao eksplicitne scene seksa s Halle Berry, pitala je li je pipao. Smatra kako nije bio dovoljno dobar za nju.


'Dok sam za ‘Monsters Ball’ snimao eksplicitne scene seksa s Halle Berry, Angelina me je pitala jesam li ju pipao. Odgovorio sam da sam morao. Razdvojenost i simuliranje seksa s drugima otežavaju brak', rekao je 58-godišnji Billy Bob Thornton.

Glumac je u svibnju prošle godine objavio autobiografiju 'The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts' u kojoj se osvrnuo i na turbulentni trogodišnji brak s Angelinom.

'Uvijek je bila predobra za mene, a kad se tako osjećate, u jednom trenutku sve ćete pokvariti. Dok sam bio s njom, osjećao sam se kao Quasimodo i uprskao naš brak. Otegotna je okolnost bila što smo tada oboje bili slavni. Kad smo se vjenčali, bio sam poznatiji od nje. Onda je ona u jednom trenutku postala velika zvijezda i ljudi su mi govorili da je ne zaslužujem. Danas smo dobri prijatelji i uvijek ćemo biti. Ponosan sam na nju jer ima obitelj. Sjajna je partnerica Bradu i on je jednako dobar njoj. Podržavam ih sto posto', napisao je Billy.