12.12.2012.

Zašto je današnji datum sretniji od svih ostalih?

12.12.2012 u 11:27

Bionic
Reading

Naizgled se radi samo o datumu koji ima ovaj simpatični redoslijed, ali činjenica je da se ovakva brojka neće ponoviti cijelo jedno stoljeće, do siječnja 2101.

Današnji datum sigurno je lako pamtljiv pa će mnogi parovi reći sudbonosno da, piše CNN.

U poznatoj kapelici Viva Las Vegas imaju ponudu od čak 40 različitih vjenčanih paketa za datum 12.12.'12. Od toga šest paketa uključuje lik slavnog Elvisa, a tu su i gusarske, gangsterske ili gotičke teme.

'Najpopularniji nam je paket kada Elvis vozi mladence u ružičastom autu', rekao je voditelj kapelice Brian Mills, koji i sam ponekad glumi slavnog pjevača.

Od ponoći do kraja dana u kapelici će se vjenčati preko 100 parova, a to je desetak puta više nego što je uobičajeno.

Na stranicama kapelice piše da iz numerološkog kuta parovi vjenčani na ovaj datum vole jedno drugo, sretni su i imaju balans u vezi, ali uvijek traže neki novi cilj koji će ispuniti.

Dodaju da broj jedan ima vibracije za nove početke, a broj dva teži balansu koji se odnosi i na financije, hranu ili pak emocije.

Za osobe koje se bave brojevima, poput Swette Jumaani, 12.12.'12. je datum savršen za pokretanje privatnog biznisa ili važniju kupovinu.

Osim toga, broj 12 se zapravo smatra brojem tri kada se zbroji, a on ima pozitivan predznak.

Tri je vrlo dobar broj jer je povezan s najvećim planetom, Jupiterom, piše CNN, a on je povezan s bogatstvom. Inače, prvi je planet Sunce, a drugi Mjesec.

Osim što je naglasila da je današnji datum izvrstan za poslove i kupnju nekretnina, Jumaani upozorava da je srijeda loš dan za crnu odjeću koju, preporučuje, treba izbjegavati.