NAGAĐANJIMA NEMA KRAJA

Zašto cijeli svijet priča o prstenu Angeline Jolie?

28.03.2013 u 11:08

Bionic
Reading

Fotići su ponovno Angelinu uhvatili bez prstena pa nagađanjima oko vjenčanja, čini se, još nema kraja

'Angelina Jolie prvi put u javnosti sa zaručničkim prstenom', 'Angelini se ne sviđa zaručnički prsten?', 'Angelina Jolie nosi vjenčani prsten?', 'Zašto je Jolie skinula Bradov prsten?' To su samo neki od naslova kojim nas posljednjih nekoliko dana bombardiraju svjetski mediji, a sve ne bi li došli do odgovora je li najslavniji par na svijetu konačno uplovio u bračne vode.

A kolike su zaista zvijezde Brad Pitt i Angelina Jolie, dokazuje i praćenje svakog njihovog koraka, pa tako ni ovoga puta, sletjevši u zračnu luku u Los Angelesu, Angelina nije mogla proći nezamijećeno, točnije bez pozamašnog broj novinara i fotografa koji su je ponovno uspjeli uslikati bez prstena.

Kombinira li lijepa glumica nakit s garderobom, pa tako skida i zaručničko i vjenčano prstenje ili se još nije ni udala? Medijska nagađanja, čini se, neće tako skoro prestati, a iako se mnogima čini kako se Angelini i Bradu nije lako nositi sa svjetskom slavom i statusom koji ih već godinama prati, par uspješno ostavlja dojam kao da za to previše ne mar i vjerojatno će nas još neko vrijeme zabavljati svojim vjenčano-nevjenčanim pričama.