TKO JE KRIV

Zašto Angelina Jolie bjesni na Bradovu majku?

William Alvin Pitt, Jane Pitt, Brad Pitt, Angelina Jolie

William Alvin Pitt, Jane Pitt, Brad Pitt, Angelina Jolie

Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: BigPictures/PIXSELL

Angelina Jolie i Jane Pitt ne smiju razgovarati o politici, a Angelina je ovog puta bijesna jer baka Pitt inzistira na nekim nevažnim stvarima

Angelina Jolie ljuta je na majku Jane svog dečka Brada Pitta jer ona inzistira na tome da joj unuka Shiloh nosi malo ženstveniju odjeću.

Inače, Angelina djeci dopušta da biraju odjeću koja se njima sviđa te odgovara njihovom karakteru bez obzira na koji na događaj idu, no baka Pitt stalno poteže tu temu te uvijek donosi nekoliko kombinacija koje bi Shiloh trebala nositi.

Angelina smatra da Jane bezveze inzistira na tome jer je svjesna kako se to ne sviđa Shiloh te da se voli oblačiti više poput svoje braće, no baka Jane ne odustaje te joj uporno kupuje haljine za princeze i slične stvari.

Ovo je druga velika svađa poznate snahe i svekrve. Naime, prva velika svađa dogodila se nakon što je Jane napisala pismo lokalnim novinama u kojem govori da nitko ne treba glasati za Obamu zbog njegove podrške homoseksualnim brakovima, a poznato je kako Brad i Angelina podržavaju različitosti te se zalažu da to pravo zavlada u cijeloj Americi.

 

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi