NAGRADNJAČA

Zaštitite dječju kožu uz Anthelios Dermo-Pediatrics!

08.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Dječja koža još je u razvoju te je mnogo ranjivija od kože odraslih, naročito kada je riječ o štetnom utjecaju UV-zraka. Postoji samo jedno rješenje: zaštitite ih. Najbolju zaštitu nudi La Roche Possay sa svojim proizvodom namijenjenim osjetljivoj dječjoj koži Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+

Djeca su prekomjerno izložena UV-zrakama. Na praznicima, jedna trećina djece provede prosječno 15 sati tjedno u kupaćem kostimu: to je zbilja previše. Osobito ako uzmemo u obzir da voda i pijesak reflektiraju 30 posto UV-zraka. U toj dobi djeca ne mogu procijeniti opasnost. Oni izražavaju osjećaj neugode jednom kad je šteta već učinjena.

Opekline od sunca i dubinska oštećenja stanica uzrokuju nepovratna oštećenja i kožu čine dugoročno ranjivom (ubrzava se starenje kože, povećan je rizik od raka kože u kasnijoj dobi). Oštećenja kože često su praćena rizikom od dehidratacije i toplotnog udara. Zato je iznimno važno zaštititi djecu od najranije dobi.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ s termalnom vodom La Roche-Posay pruža najvišu zaštitu osjetljive dječje kože.

Bez mirisa je i parabena, s manje kemijskih filtera, a ima visoku otpornost na vodu i znoj. Njegove karakteristike su: vrlo visoka, fotostabilna UVA/UVB-zaštita širokog spektra. ptimalna SPF 50+ zaštita pojačana protiv UVA-zraka (stroža od europske preporuke) zahvaljujući novom sustavu filtera koji kombinirOa Mexoryl® SX i XL te termalnu vodu La Roche-Posay.

Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ vrlo je tečne teksture koja se lako nanosi.

 
La Roche Possay i Tportal poklanjaju najbržim čitateljima 20 mlijeka za sunčanje Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+.


Više o zaštiti dječje kože možete pročitati ovdje

Po dvije kreme osvojili su:

Matija Krmpotić
Kristina Carić
Melita Alilović
Trpimir Blažek
Gordana Sekulić
Sandra Lukić
Vlatka Revald Radolić
Emina Hlobik
Jasmina Devčić
Sabina Matejčić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.