FATALNA JANUARY

Zaručnik Miley Cyrus bio nevjeran?

28.02.2013 u 11:17

Bionic
Reading

Hollywood bruji da je Liam Hemsworth (23), zaručnik Miley Cyrus, prevario nekadašnju teen zvijezdu s glumicom January Jones (35) na partiju povodom dodjele nagrade Oscar

Ako je vjerovati nekim izvorima, veza Miley i Liama na velikoj je kušnji, i to zbog plavokose zvijezde TV serije 'Momci s Madisona', prenosi Daily Mail.

Magazin Star je objavio da Liam, kojeg ćemo vidjeti u novom nastavku filma 'Igre gladi', nije odolio čarima January.

Par je, naime, viđen kako se zabavlja prošloga vikenda na Oscarima. Liam je na dodjelu došao bez Miley (20).
'Nisu se odvajali jedno od drugoga. Kemija između njih je bila uočljiva iz aviona. Čak su se i poljubili kad su mislili da ih nitko ne gleda', rekao je

January Jones

Neki magazini čak tvrde da imaju fotografije na kojima su Liam i January skupa u autu nakon partija.

Miley i Liam zasad su bez komentara, a na nedavnoj se svečanosti koju je organizirao Elton John's AIDS Foundation pojavila bez Liama! To je odmah potaknulo gomilu komentara o krizi u vezi mladih zvijezda.

Mediji spekuliraju da će Miley, ako su te glasine istinite, biti shrvana jer obožava Liama.

Prošlog je mjeseca izjavila da ima dojam kao da već je u braku, a Liama je nazvala 'mužićem'.

'Moja veza s Liamom u ovom trenutku je najveći razlog moje sreće. Ponekad ga pogledam i mislim: Oh, on je baš jako zgodan. Osjećam se sigurno kad sam s njim. Naravno, nitko ne može znati što donosi budućnost', rekla je tada Miley.

Inače, atraktivna January Jones redovito je u središtu pozornosti medija zbog svojeg ljubavnog života. Nedavno je prekinula vezu s redateljem i scenaristom Noahom Millerom. Povezivali su je i s Ashtonom Kutcherom, Joshom Grobanom i Jasonom Sudekisom.

Glumica je samohrana majka 17-mjesečnog Xandera, no identitet dječakova oca nije nikada otkrila.