NOVO IZ L'OCCITANEA

Zaronite u svježinu nove kolekcije Sunčani citronovac!

07.07.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Citronovac, maleni grm mekih zelenih listova, od davnina uspijeva na Mediteranu te je poznat kao simbol sreće. Osvojio nas je iskričavim, osvježavajućim mirisom svojih netom ubranih listova, te je postao naš omiljen ljetni miris

Ove godine, L’Occitane vas poziva da otkrijete novu mirisnu kolekciju na bazi citronovca: miris lagan poput svježeg zraka, mek i prozračan… Kolekcija Sunčani citronovac uključuje novu toaletnu vodicu, kao i proizvode posebno namijenjene za osvježenje vaših ljetnih dana, te zaštitu vaše kože od sunca. Svi proizvodi iz kolekcije obogaćeni su ekstraktom organskog citronovca s Korzike.

Uživajte u toplim sunčanim danima uz lagane, osvježavajuće mirise, svilenkaste teksture i zaštitne formule!

Toaletna vodica Sunčani citronovac oduševit će vas svojim citrusnim i cvjetnim notama  i prekrasno prozračnim, slasnim mirisom, savršenim za osvježenje tijekom dugih toplih ljetnih dana.

Gornje note: sva svježina netom ubranih listova citronovca i revitalizirajućih citrusa
Srednje note: očaravajući buket cvjetova naranče i jasmina
Donje note: skladan spoj vetivera, cedra i mošusa.

Osvježavajuća maglica za lice nježna je i bezalkoholna, a pruža vašoj koži trenutno osvježenje i potrebnu hidrataciju. U praktičnom je pakiranju idealne veličine kako biste je mogli ponijeti uvijek sa sobom i razbuditi svoje lice u bilo koje doba dana. Za još snažniji osvježavajući učinak, držite maglicu u hladnjaku, te raspršite po licu, vratu i kosi.

Zaštitni losion za tijelo
sa zaštitnim faktorom SPF 15 hidratizira, njeguje i štiti kožu od UVA i UVB zraka. Hidratantna formula lagane teksture brzo se upija i ne ostavlja bijeli trag. Obavija kožu iskričavim mirisom sunčanog citronovca.

Zaštitni balzam za usne sa zaštitnim faktorom SPF 15 omekšava i njeguje vaše usne, štiti ih od sunčevog zračenja, te ih čini punijim i sjajnim.