DOSTOJNA BOTTEGINA ZAMJENICA

Zarina torbica postala je 'must have': Za njom lude sve trendseterice

24.03.2021 u 13:39

Bionic
Reading

Posljednjih tjedana na svakom kutku Instagrama nailazimo na efektnu zelenu torbicu koja neodoljivo nalikuje papreno skupom modelu s potpisom Bottege Venete. Niti je u pitanju talijanska modna kuća, niti je riječ o papreno skupom modelu, već o torbici omiljenog high street brenda Zara

Na Instagram profilima vodećih domaćih i stranih trendseterica u posljednje vrijeme svako malo naletimo na torbicu koja definitivno privlači pažnju svojim trendi dizajnom i upečatljivom zelenom bojom. Riječ je o Zarinom modelu koji je postao glavna zvijezda stajlinga poznatih instagramuša.

U trenu podiže i najdosadniji stajling, a zbog prošivenog izgleda kože i zlatnog lanca umjesto remena torbica neodoljivo posjeća na daleko skuplji model s potpisom talijanske modne kuće Bottega Veneta. Njezina cijena je tek 180 kuna, a omiljena je među trendsetericama jer se vrlo lijepo prilagođava baš svakom stilu i outfitu.

Iako je riječ o nešto manjem modelu u koji stanu samo nužne stvari poput ključeva, malog novčanika i ruža, ova torbica idealna je za baš sve prigode - dnevne, poslovne ili večernje. Koliko je ova torbica popularna među modnim ovisnicama, govori i činjenica da smo je uočili i na Instagram feedu domaćih fashionistica, Mateje Miljan i Marije Čamber.

Torbica je izazvala toliku pomamu, da ju je trenutno nemoguće pronaći u online ponudi hrvatske Zare, no u susjednim zemljama još uvijek ćete pronaći ovu ljepoticu, a uvijek nam ostaje nadati se da će se uskoro vratiti na police.